Jääkiekko: Kärpät hävisi vii­mei­sen lii­ga­kamp­pai­lun­sa Ha­ka­met­säs­sä jat­ko­ajal­la

Pääkirjoitus: Köy­hil­le pu­toi­lee nyt vain muruja rik­kai­den ro­ko­te­pöy­dil­tä, eikä se ole edes jäl­kim­mäi­sen joukon etu

Niko Ho­vi­sel­le tu­lo­kas­so­pi­mus Phi­la­delp­hiaan

Suomen MM-kultajoukkueeseen kuulunut maalivahti Niko Hovinen on tehnyt tulokassopimuksen NHL-jääkiekkoseura Philadelphia Flyersin kanssa. Flyers kertoi asiasta verkkosivuillaan tänään.Hovinen, 23, on pelannut kolme viime kautta SM-liigassa Lahden Pelicansissa. Päättyneellä kaudella hän oli joukkueen ykkösmaalivahti ja torjui runkosarjassa torjuntaprosentilla 92,14. Hovinen myös valittiin Leijonien miehistöön Slovakian MM-turnaukseen, mutta hän ei torjunut kisoissa yhtään ottelua.

Suomen MM-kultajoukkueeseen kuulunut maalivahti Niko Hovinen on tehnyt tulokassopimuksen NHL-jääkiekkoseura Philadelphia Flyersin kanssa. Flyers kertoi asiasta verkkosivuillaan tänään.

Hovinen, 23, on pelannut kolme viime kautta SM-liigassa Lahden Pelicansissa. Päättyneellä kaudella hän oli joukkueen ykkösmaalivahti ja torjui runkosarjassa torjuntaprosentilla 92,14. Hovinen myös valittiin Leijonien miehistöön Slovakian MM-turnaukseen, mutta hän ei torjunut kisoissa yhtään ottelua.

Minnesota Wild varasi Hovisen viidennellä kierroksella vuonna 2006, mutta ei tehnyt koskaan sopimusta hänen kanssaan.