Mainos

Näin suun­nit­te­let yk­si­löl­li­sen ti­mant­ti­sor­muk­sen, joka säi­lyt­tää lois­ton­sa – ”Meiltä täältä Oulusta löytyy Suomen mo­ni­puo­li­sin sor­mus­va­li­koi­ma”

Oululainen Turun Kultaseppä tarjoaa Suomen olosuhteissa poikkeuksellisen tavan hankkia kihla- tai vihkisormuksen. Oman, uniikin timanttisormuksen voi suunnitella nimittäin alusta asti itse. Mallistosta on valittavissa joko tehdas- tai luonnontimantti viidestä eri laatuluokasta.

Jo kolmannen polven yrittäjä Jukka Hurskainen esittelee Turun Kultasepän monipuolista sormusvalikoimaa. ”Ennen sormus valittiin valmiista mallista, mutta nykyisin kihla- tai vihkisormus halutaan suunnitella alusta asti itse.”
Jo kolmannen polven yrittäjä Jukka Hurskainen esittelee Turun Kultasepän monipuolista sormusvalikoimaa. ”Ennen sormus valittiin valmiista mallista, mutta nykyisin kihla- tai vihkisormus halutaan suunnitella alusta asti itse.”

Kauniit timanttisormukset kimaltelevat vitriineissä kilpaa. Suurista ikkunoista avautuu näkymä kävelykadun ihmisvirran vilinään. Keskeisestä sijainnista huolimatta kivijalkaliikkeessä on rauhallinen tunnelma.

Turun Kultasepän yrittäjä Jukka Hurskainen tervehtii tulijoita hymyillen liikkeen myyntipöydän äärestä. Olemme aivan ydinkeskustassa, Kauppurienkatu 10:ssä sijaitsevassa kultasepänliikkeessä, joka on alansa vanhimpia edustajia Oulussa. Yritys on perustettu 90 vuotta sitten.

"Meiltä täältä Oulusta löytyy Suomen monipuolisin sormusvalikoima. Se kattaa tuhansia vaihtoehtoja. Jos etsinnässä on esimerkiksi kihla- tai vihkisormus, voi asiakas valita joko valmiista mallista mieluisen tai suunnitella itse helposti persoonallisen sormuksen", kertoo Hurskainen ja avaa samalla suuren tietokoneen näytölle sormussuunnitteluohjelman.

Suokko iDesignin logo tulee näkyviin ruudulle. Turun Kultaseppä on ollut kotimaisen Suokko Timanttikorujen luotettava kumppani jo vuosikymmenten ajan.

"Sormuksen suunnittelussa lähdemme yleensä liikkeelle sen profiilista. Haluaako asiakas sormuksesta pyöreämmän muodoltaan vai kulmikkaamman? Tämän jälkeen siirrymme seuraavaan osioon eli kuinka leveä ja korkea sormuksen tulisi olla", esittelee Hurskainen.

”Tehdasvalmisteinen timanttisormus on suosiossa erityisesti edullisen hinnan ja eettisyyden takia.”

Kun Hurskainen klikkaa ja valitsee ruudulta eri vaihtoehtoja, vaikuttaa suunnitteluohjelma sitä ensi kertaa käyttävälle erittäin selkeältä ja toiminnoiltaan suoraviivaiselta. Sormuksen ulkoasu ja hinta päivittyvät samalla valitun vaihtoehdon mukaan. Asiakkaan on helppo seurata, miltä lopputulos näyttää ja tarkistaa, kuinka suuri lopullinen kustannus on.

"Seuraavaksi voimme valita, haluaako asiakas sormukseen yhden jalometallin vai peräti useamman? Entä timantti? Käytetäänkö tehdasvalmisteista vai luonnontimanttia? Näiden valintojen jälkeen voimme lopuksi viimeistellä sormuksen toivotulla kaiverruksella", kertoo Hurskainen.

Suokko Timanttikorujen sormukset soveltuvat hyvin kihla- ja vihkisormuksiksi. ”Klassinen muotoilu ja tukeva rakenne kestävät aikaa mainiosti”, esittelee Jukka Hurskainen.
Suokko Timanttikorujen sormukset soveltuvat hyvin kihla- ja vihkisormuksiksi. ”Klassinen muotoilu ja tukeva rakenne kestävät aikaa mainiosti”, esittelee Jukka Hurskainen.

Kun suunnitelma on valmis, latautuu siitä PDF-tiedosto muistoksi. Tämän jälkeen asiakas voi varmistaa vielä sormuksen sopivuuden Turun Kultasepällä paikan päällä.

"Varmistamme aina, että tilauksessa on kaikki niin kuin pitää. Päätavoitteemme on, että asiakas lähtee meiltä uuden sormuksen onnellisena omistajana", Hurskainen summaa.

Oikiasti oululainen kultasepänliike

Turun Kultaseppä on pitkänlinjan perheyritys ja nimestään huolimatta nimenomaan oululainen. Kautta historian yritys on seurannut trendejä ja kehittänyt palveluita, perinteitä unohtamatta.

Timanttisormusten lisäksi nykyiseen tuotevalikoimaan kuuluvat kellot, korut sekä silmä- ja aurinkolasit. Palvelut kattavat kaikki kultaseppä-, kelloseppä- ja kaiverrustyöt sekä optikon laajat palvelut. Hurskaisen lisäksi yrityksessä työskentelee optikko Tarja Parkkisenniemi ja myyjä Niina Särkiniemi.

"Pystymme tarjoamaan pienenä liikkeenä henkilökohtaisen ja sujuvan palvelun niin koru- kuin optikkopuolen asiakkaillemme", Särkiniemi ja Parkkisenniemi kommentoivat.

Paikallinen Turun Kultaseppä on tarjonnut laadukkaat optikkopalvelut lähes 30 vuoden ajan. Optikko Tarja Parkkisenniemi tekee näöntutkimuksia paikan päällä liikkeessä ja auttaa myös valitsemaan sopivat linssit ja kehykset asiakkaille.
Paikallinen Turun Kultaseppä on tarjonnut laadukkaat optikkopalvelut lähes 30 vuoden ajan. Optikko Tarja Parkkisenniemi tekee näöntutkimuksia paikan päällä liikkeessä ja auttaa myös valitsemaan sopivat linssit ja kehykset asiakkaille.

Turun Kultasepän monipuolinen kehysvalikoima painottuu Suomessa ja Euroopassa suunniteltuihin kehyksiin. Yritys luottaa pitkään optisella alalla vaikuttaneisiin kehysvalmistajiin kuten Ray Baniin, Jiscoon ja Sky Vintageen. Myös suomalainen Aarni ihastuttaa puisella aurinkolasivalikoimallaan, jossa yhdistyy luonnonmateriaali ja tyylikkyys.

"Haluamme tukea suomalaista työtä, ja siksipä valikoimassamme ovat laadukkaat suomalaiset silmälasilinssit", Parkkisenniemi painottaa.

Sormuskaupan murrokset vuosien varrella

Jo kolmannen polven yrittäjänä ja timanttien asiantuntijana Hurskainen on ehtinyt kokemaan myös sormuskaupan murrokset ja mullistukset työvuosiensa aikana. Hän on työskennellyt liikkeessä vuodesta 1979 ja on ollut yrityksen toimitusjohtajana vuodesta 2001.

"70-luvulla suurin mullistus oli paristokellojen tulo markkinoille. Nykyään luontoarvot ja eettisyys askarruttavat entistä useampia. Timantin alkuperä ja tuotantotavat korostuvat asiakkaiden ostopäätöksissä", Hurskainen avaa tilannetta.

Tämän asian osalta Turun Kultaseppä on ollut ensimmäisten joukossa tuomassa esille tehdasvalmisteisia timanttikoruja, jotka eivät ole peräisin kaivoksista tai muista luonnonesiintymistä, vaan ovat valmistettu laboratorioissa.

"Tarjoamaamme kuuluu niin luonnosta kuin tehtaista peräisin olevat jalokivet, joita ei voi paljain silmin erottaa toisistaan. Yhteistä näille timanteille on sama kovuus, säihkyvä olemus sekä täydellinen valinnanvapaus mallin suhteen."

"Tehdasvalmisteiset ovat kuitenkin huomattavasti edullisempia kuin luonnontimantit", Hurskainen huomauttaa.

Luonnosta ja laboratoriosta peräisin olevia jalokiviä on mahdoton erottaa paljain silmin toisistaan.
Luonnosta ja laboratoriosta peräisin olevia jalokiviä on mahdoton erottaa paljain silmin toisistaan.

Vaikka murroksia ja mullistuksia alalla on ollut, timanttisormusten suosio ei ole hälvennyt vuosikymmentenkään jälkeen. Miten tämä on mahdollista?

"Timantti on kestävyydeltään ylivoimainen muihin jalokiviin verrattuna. Se säilyttää loistonsa ja on väkevä viesti ikuisuudesta. Samalla kun timantti on äärimmäistä luksusta, on se myös kaunis ja näyttävä käyttöesine jokapäiväisessä elämässämme", Hurskainen summaa.

Haluatko suunnitella kauniin, ainutlaatuisen kihla- tai vihkisormuksen itse? Tutustu monipuoliseen sormusmallistoon joko paikan päällä myymälässä tai Turun Kultasepän verkkosivuilla.

Infoboksi

Turun Kultaseppä Oy

Kauppurienkatu 10 90100 OULU

Puh. 08 372 130

info@turunkultaseppa.fi


Voit varata ajan kihla- ja vihkisormussovitukseen tai näöntarkastukseen varauskalenterista tai soittamalla numeroon 08 372 130.


Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

→ Facebook: www.facebook.com/turunkultaseppa 

→ Instagram: www.instagram.com/turunkultaseppa