JUURI NYT: Ko­ro­na­vil­kus­ta jul­kais­tiin päi­vi­tet­ty versio – THL: mo­lem­mat ro­ko­tuk­set saa­neil­ta ei enää edel­ly­te­tä ka­ran­tee­nia al­tis­tu­mis­ta­pauk­sis­sa

TILAAJIEN SUOSITUIN: Syy­te:Pe­las­tus­lai­tok­sen työn­te­ki­jä sai mat­ka­lah­ja­kort­te­ja kii­tok­sek­si kymp­pi­ton­nien pe­su­ai­ne­ti­lauk­sis­ta

Mainos

Muut­to­val­mis uusi asunto kiin­nos­taa ostajia

-

Lehdon rakentama Oulun Åströmin Torin asuntokauppa kiihtyi valmistumisen jälkeen touko-kesäkuun vaihteessa. Viihtyisällä Jokisuiston ja Myllytullin alueella sijaitsevan uudiskohteen vetonaula on Oulun keskustan läheisyys. Asunnoista on jäljellä enää muutama ja muuttovalmiisiin uusiin asuntoihin on ollut kova kysyntä.  ”Kun rakennus on nyt valmis ja asiakkaat pääsevät sisälle kävelemään ja katselemaan miltä siellä näyttää, on asuntoon helppo ihastua,” toteaa kohteen asuntomyyjä Miika Pihlajaniemi.

Mihin asunnon etsijät ovat Åströmin Torissa ihastuneet?

”Sijaintiin”, vastaa Pihlajaniemi epäröimättä. ”Tästä on kilometri keskustaan, ja täydelliset puistomaisemat asunnon ikkunoista. Lehtipuita ja vihreää on joka puolella. Kun katsoo ulos, on vaikea kuvitella, että ollaan melkein Oulun keskustassa. Ylemmistä kerroksista on upeat jokinäkymät.” Miika kertoo, että korttelin koko yleisilmettä on kehuttu. Julkisivuissa on samaa tunnelmaa kuin alueen vanhoissa rakennuksissa ja läheisen Tietomaan tornissa. ”Åströmin Torin tiiliverhous on todella tyylikäs,” hehkuttaa Miika.

Koko uusi kortteli on nyt valmis!

Oulun Åströmin Tori on vanhan, saneeratun nahkatehtaan ympärille kohonneen modernin korttelin kolmas ja viimeisenä valmistunut uudisrakennus. Åströmin Torin työnjohtaja Jaakko Hiltunen on ollut korttelin rakentamisessa mukana alusta alkaen, loppuvuodesta 2017 ja on tyytyväinen lopputulokseen: ”Tämä on arkkitehtuurisesti onnistunut kokonaisuus, josta on tullut paljon hyvää palautetta. Myös työmaiden etenemisen suhteen kaikki on sujunut hyvin.” Jaakolle on vuosien varrelta erityisesti jäänyt mieleen julkisivun koristemuuraukset: ”Julkisivut ovat rosoista antiikkitiiltä, visuaalisesti hienon näköistä. Siinä on sekä muurarit että työnjohto saaneet tehdä vähän erikoisempia muurauksia.”

Haasteeksi korttelin viimeistä taloa rakennettaessa Hiltunen nimeää hetken pohdinnan jälkeen tilan ja sen, että korttelin muissa kohteissa asuttiin jo. ”On pitänyt tarkkaan huomioida tässä ympärillä oleviin taloihin jo muuttaneet asukkaat. Piti olla tiukasti rajattuna tuo työmaa-alue, että pysyivät asukkaiden asuttava alue ja Torin työmaa-alue kokonaan erillään. Mutta kaikin puolin hyvin tämä on mennyt. Kuten kaikki nämä kohteet tässä.”

-

Valoisia kolmioita upeilla puistonäkymillä.

Entä millaisille asukkaille vapaana olevat Åströmin Torin asunnot sopivat? Asuntomyyjä Miikalla on tähän selkeä vastaus,”Åströmin Torin asunnot sopivat niille, jotka haluavat asua palvelujen äärellä ja kuitenkin puistomaisemissa. Tämä on myös perheystävällinen kohde, sillä suurempia asuntoja on enemmän kuin tavallisesti. Piha-alue on todella hieno ja rauhallinen, siellä on suuri oleskelualue ja lapsille iso kiipeilyteline.”  Åströmin Torin nykyaikaisissa asunnoissa on helppo asua. Valtavat ikkunat tuovat valoa ja viihtyisyyttä tyylikkäisiin koteihin.


Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä asuntomyyjä Miika Pihlajaniemeen, puhelin 040 543 7084 tai kysy lisää sähköpostitse: miika.pihlajaniemi@lehto.fi. Ota yhteyttä pian – nyt saat asuntokaupan päälle parvekelasit veloituksetta!

Katso tästä OulunÅströmin Torin vapaat asunnot >>