Jääkiekko: Kuun­te­le Kär­pät–­Sai­Pa lii­ga­ot­te­lu tästä

Kalakauppa: Nor­ja­lai­nen lohi ei ole niin kal­lis­ta kuin ihmiset ku­vit­te­le­vat

Taide: Elisa Her­net­kos­ken Vul­va-sar­ja syntyi van­hois­ta pos­ti­mer­keis­tä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Moot­to­ri­kelk­kai­li­ja rai­vos­tui häntä ku­van­neel­le hiih­tä­jäl­le – ajoi ta­hal­laan päälle

Moottorikelkkaa kuljettanut nuori mies hermostui häntä kuvanneelle keski-ikäiselle hiihtäjämiehelle ja ajoi tahallaan tämä jalan päälle Tornion Kokkokankaan hiihtoladulla.

Tornion Kokkokankaan hiihtoladulla sattui erikoinen välikohtaus, kun moottorikelkkaa kuljettanut nuori mies hermostui häntä kuvanneelle keski-ikäiselle hiihtäjämiehelle ja ajoi tahallaan tämä jalan päälle.

Tapahtumat saivat alkunsa perjantaina iltapäivällä, kun hiihtäjämies oli suivaantunut moottorikelkoilla pilatuista laduista ja oli kännykkäkamerallaan kuvannut ladulle aiheutunutta hävitystä. Kuvattavaksi oli osunut myös maastossa ollut moottorikelkka.

Kuvaamisen jälkeen moottorikelkan kuljettaja oli ajanut hitaasti hiihtäjää kohti ja lopulta päälle siten, että suksi ja hiihtäjän jalka olivat jääneet telamaton alle puristuksiin ja väännöksiin.

Hiihtäjä kävi tutkituttamassa vammojaan Tornion terveyskeskuksessa. Hän ei kuitenkaan saanut vakavia vammoja.

Kelkkaa kuljetti punavalkokypäräinen nuori mies ja hänen kyydissään oli ollut tummiin pukeutunut tummakypäräinen nuori nainen.

Poliisi pyytää moottorikelkkailijaa ja tämän kyytiläistä ilmoittautumaan ja kelkkailijan tunnistavia ottamaan yhteyttä osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

Meri-lapin tutkinta pyytää kuvassa olevaa moottorikelkkailijaa ja kyytiläistään ilmoittautumaan ja kelkkailijan tunnistavia ottamaan yhteyttä osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi
Meri-lapin tutkinta pyytää kuvassa olevaa moottorikelkkailijaa ja kyytiläistään ilmoittautumaan ja kelkkailijan tunnistavia ottamaan yhteyttä osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi