Tilaajille

Monet läheltä piti -ti­lan­teet ovat saaneet Matin ja Tepon pel­kää­mään yöajoa – Tie­dät­kö, kumpi 50 vuotta lau­la­neis­ta vel­jek­sis­tä on pomo ja kumpi sen kaveri?

Alkoiko päässäsi jo soida "Mä joka päivä töitä teen"? Iskelmäduo Matti ja Teppo hiljentävät tahtia mutta eivät tyystin lopeta 50-vuotista uraansa.

Matti ja Teppo ovat asuneet koko ikänsä Turussa. Uran alkuvaiheessa he pohtivat muuttoa Helsinkiin, mutta jäivät Aurajoen rannoille. Matti Ruohonen on veljeksistä nuorempi. Hän on säveltäjä ja kuski. Teppo Ruohonen, veljeksistä vanhempi hoitaa yrityksen talousasiat. Hän käy myös läpi kaikkien kappaleiden sanoitukset, vaikka ei enää yleensä sanoita itse Matin ja Tepon ura iskelmämuusikoina alkoi 1960-70-lukujen taitteessa. Matti ja Teppo Ruohonen ovat olleet duo ja tiimi koko ikänsä. Turun toimistolla Matti on säveltänyt useita hittibiisejä.
Matti ja Teppo ovat asuneet koko ikänsä Turussa. Uran alkuvaiheessa he pohtivat muuttoa Helsinkiin, mutta jäivät Aurajoen rannoille.
Matti ja Teppo ovat asuneet koko ikänsä Turussa. Uran alkuvaiheessa he pohtivat muuttoa Helsinkiin, mutta jäivät Aurajoen rannoille.

Alkoiko päässäsi jo soida "Mä joka päivä töitä teen"? Iskelmäduo Matti ja Teppo hiljentävät tahtia mutta eivät tyystin lopeta 50-vuotista uraansa. Veljekset esiintyvät ensi vuodesta alkaen vain kesäisin. Nuorena he kuuntelivat Beatlesia ja Rolling Stonesia, eivät Olavi Virtaa tai tangoa. Vapaa-ajalla radiossa soi vain ja ainoastaan klassinen, veljekset paljastavat.

Ennen Matti ja Teppo Ruohosen haastattelua päässä alkavat pyöriä potpurina veljesduon kestohitit. Varoittamatta, kesken kotiaskarten päässä alkaa soida:

Näitä polkuja tallaan kai viimeiseen asti, jos sä rakkaani seisot mun vierelläin.