Tilaajille

"Mi­nul­la oli yl­lät­tä­vän paljon tietoa men­kois­ta, Jus­sil­la sitä taas ei ollut niin paljon" – Nai­sa­sia­mie­het-pod­cas­tin idea syntyi yhdestä kes­kus­te­lus­ta

Jussi Kähkölän ja Arno Rantasen podcastissa yritetään ymmärtää naisia, vaikka aina siinä ei onnistutakaan.

Arno Rantanen (vas.) ja Jussi Kähkölä pyrkivät sketsimäisyyden lisäksi opettavaisuuteen. Virheet korjataan. Naisasiamiehet-podcastin tekijät Arno Rantanen (vas.) ja Jussi Kähkölä puhuvat suoraan naisista ja seksistä. Jatkossa he heillä on tavoitteena laajentaa aihepiiriä. – Haluaisimme, ettei meidän podcastimme olisi täysin seksiaiheinen juttu. Naisissa on paljon muutakin kerrottavaa.
Arno Rantanen (vas.) ja Jussi Kähkölä pyrkivät sketsimäisyyden lisäksi opettavaisuuteen. Virheet korjataan.
Arno Rantanen (vas.) ja Jussi Kähkölä pyrkivät sketsimäisyyden lisäksi opettavaisuuteen. Virheet korjataan.
Kuva: JUSSI VILJAMAA

Jussi Kähkölän ja Arno Rantasen podcastissa yritetään ymmärtää naisia, vaikka aina siinä ei onnistutakaan. Pyrkimys on puhua asioista suoraan ja samaistuttavalla äänellä. Kuuntelijoista iso enemmistö on parikymppisiä naisia.

Joskus voi vain ryhtyä tekemään, kun idea iskee. Niin kävi kempeleläislähtöiselle Jussi Kähkölälle ja hänen opiskelukaverilleen Arno Rantaselle. Lokakuisena päivänä he istahtivat saman pöydän ääreen ja alkoivat puhua naisista ja kuukautisista.

– Siinä pöydän ääressä istuessamme tajusin, että minulla oli yllättävän paljon tietoa menkoista. Jussilla sitä taas ei ollut niin paljon. Niinpä päätimme tehdä keskustelusta intron ensimmäiseen podcastiimme, Arno Rantanen kertoo.