Pohteen säästöt: Liminka me­net­tää ter­veys­kes­kuk­sen

Ravintolat: Tes­ta­sim­me Oulun Pekurin ra­men-pai­kan

Syyte: Tur­val­li­suus­alan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Miksi pe­rus­suo­ma­lais­ten jäsen rin­nas­ti homot ja pe­do­fii­lit?

Kiimingin Perussuomalaiset ry:n jäsen ja toiminnantarkastaja Hannu Siipola kirjoitti Uuden Suomen puheenvuoropalstalleen tiistaina tekstin samaa sukupuolta olevien parien adoptio-oikeuden ja pedofiilit rinnastavan tekstin.

Kiimingin Perussuomalaiset ry:n jäsen ja toiminnantarkastaja Hannu Siipola kirjoitti Uuden Suomen puheenvuoropalstalleen tiistaina tekstin samaa sukupuolta olevien parien adoptio-oikeuden ja pedofiilit rinnastavan tekstin. Uusi Suomi poisti muutaman tunnin päästä, mutta teksti toki jäi nettiin.

Siipolan kirjoituksen mukaan ”homot ja lesbot nimittäin kuuluvat siihen kummallisten seksuaalisten tapojen harrastajien joukkoon johon kuuluvat myös pedofiilit.

Pedofiilit ovat niitä jotka haluavat harrastaa seksiä alaikäisten lasten kanssa. Nyt nämä homot ja lesbot ovat keksineet oivan keinon hankkia uhreja. Ne kasvattaakin niitä itse pikkulapsista alkaen.”


Hannu Siipola, mikä sinut innoitti tähän kirjoitukseen?
”Lähinnä kai se, että tuo adoptiokeskustelu on vellonut netissäkin. Lähinnä niiden lasten kannalta ajattelin, että voi olla tuommoisiakin piirteitä niiden motivaatiossa, miksi halutaan adoptoida.”

Olet siis sitä mieltä, että homoilla ja lesboilla voi olla tässä pedofiilisia taka-ajatuksia?
”Kyllä. Eihän sitä kukaan tietysti tunnusta, mutta tämmöinen ajatus tuli mieleeni.”

Mihin perustuu ajatuksesi rinnastaa homot ja lesbot pedofiileihin?
”Ei mihinkään erityiseen, mutta heillähän on vähän tällaista erikoisempaa seksuaalista kanssakäymistä verrattuna normaaleihin ihmisiin. Ei siinä sen kummempaa. Jokainenhan sen tajuaa, että siellä on hyvin monenlaisia ihmisiä sitten matkassa.”

Mitä ajattelet siitä, että Uusi Suomi poisti kirjoituksesi?
”Tuo on selvää sananvapauden loukkaamista. Uusi Suomi toimii niin kuin haluaa ja profiloi omat sivunsa sellaiseksi kuin haluaa. Kyllähän säännöissä sanotaan hyvin laveasti, että tämmöistä saa sanoa ja tämmöistä ei, ja sen voi tulkita kuten haluaa. Laitoin sen julki tiistai-iltana noin puoli kymmenen aikaan ja aamuun mennessä se oli poistettu. Ei se monta tuntia ehtinyt olla julki, mutta kyllä siellä ehti jo olla aika monta nenäänsä herneen vetänyt ihmistä.”

Seisot edelleen kirjoituksesi takana?
”Kyllä.”

Perussuomalaisten Oulun piirin puheenjohtaja Paula Juka, miten kommentoit kirjoitusta?
”Eihän tällaisia saisi tuoda julkisuuteen, vaikka omassa mielessä niin ajattelisikin. Tottakai keskustelemme hänen kanssa, jotta tällaista ei enää tapahtuisi. Tämä yhden jutun takia emme piirinä rupea toimenpiteisiin. Siipola on pahoitellut kirjoitustaan Kiimingin perussuomalaisten puheenjohtajalle.”