Tilaajille

Miksi kas­vis­syö­jän kakka kelluu? Ulos­teet ker­to­vat ter­vey­des­täm­me enemmän kuin us­kom­me­kaan – Pro­fes­so­ri en­nus­taa kak­ka­näyt­tei­den yleis­ty­vän ve­ri­ko­kei­den rin­nal­le

Koetko ulostamisen kiusallisena asiana? Älä suotta. Ruoansulatusjärjestelmämme on nerokas, ja pönttöön valahtava pökäle on siitä mitä mainioin todiste.

Koetko ulostamisen kiusallisena asiana? Älä suotta. Ruoansulatusjärjestelmämme on nerokas, ja pönttöön valahtava pökäle on siitä mitä mainioin todiste. Ulostenäytteistä on tullut lääketieteellisen tutkimuksen arvotavaraa.

Kakkaaminen yhdistää meidät eläinkuntaan. Pahanhajuinen, usein kiusallisen äänekäs ja epähygienisenä pidetty toimitus on ikävä muistutus kehollisuudestamme. Emme olekaan sellaisia sofistikoituneita henkiolentoja, joita toivoisimme olevamme.

Julkisissa vessoissa yleistyvät taustamusiikit ja linnunlaulunauhoitteet voi tulkita merkiksi ulostamiseen liittyvästä vieraantuneisuudesta. Mitä vähemmän ähinät ja alapään äänet kuuluvat WC-loosin ulkopuolelle, sen parempi, ajattelemme.