Mikael Gran­lund ja Joonas Donskoi tekivät kaksi maalia mieheen

Jääkiekon NHL:ssä Minnesotan Mikael Granlund on tehnyt kauden toisen ja kolmannen maalinsa.

Video ei ole tällä hetkellä saatavilla. Pahoittelemme häiriötä.

Minnesotan Mikael Granlund ja San Josen Joonas Donskoi mättivät kiekkoja urakalla verkkoon NHL-kierroksella. Granlund osui kahdesti New Jerseytä vastaan pelatun ottelun kolmannessa erässä ja tasoitti tilanteen 3–3:een. Ottelun voiton vei kuitenkin jatkoajalla New Jersey, kun John Moore teki joukkueen neljännen maalin heti jatkoajan ensimmäisellä minuutilla.

Granlundille kirjattiin ottelusta lisäksi syöttöpiste. Mikko Koivulle merkittiin puolestaan kaksi syöttöä, joista toisen hän nappasi Granlundin ensimmäisestä, ylivoimalla syntyneestä maalista.

Granlund teki kauden ensimmäisen maalinsa vasta kaksi viikkoa sitten Bostonia vastaan. Syöttöpisteitä hänelle on kirjattu tähän mennessä yhdeksän. Minnesota on pelannut nyt yhteensä 20 ottelua. Viime kaudella Granlund teki pitkään odotetun läpimurtonsa keräämällä 81 runkosarjaottelussa tehopisteet 26+43.

San Josen Joonas Donskoi osui niin ikään kahdesti varsinaisella peliajalla Anaheimia vastaan. Donskoi teki maalin avauserässä ja toi joukkueensa tasoihin kolmannen erän puolivälissä. Donskoi osui myös voittolaukauskilpailussa, jonka Anaheim kuitenkin voitti.
Nutivaara nappasi syöttöpisteitä Columbuksen kaataessa Buffalon
Myös Columbuksen Markus Nutivaara kerrytti tehojaan yön kierroksella. Nutivaara nappasi kaksi syöttöpistettä, kun Columbus kaatoi vieraissa Buffalon luvuin 3–2.

Suomalaishyökkääjä oli syöttämässä ottelun kahta ensimmäistä maalia, joista toinen syntyi ottelun toisessa erässä ja toinen kolmannessa erässä.

Syöttöpiste kirjattiin myös Winnipegin Joel Armialle, joka oli syöttämässä Nashvillea vastaan pelatun ottelun viimeistä maalia. Reilut 17 minuuttia kaukalossa ollut Armian joukkuetoveri Patrik Laine ei sen sijaan kerryttänyt tehojaan. Nashvillen maalilla Pekka Rinne torjui ottelun aikana 32 kertaa, mikä riitti 5–3-voittoon.

Arizonan Antti Raanta puolestaan torjui 26 kertaa, kun Arizona löi Toronton luvuin 4–1.