Mies ajoi Tu­pok­sen­tiel­lä kovaa yli­no­peut­ta ja ri­vi­ta­lon seinään tör­mät­tiin autolla Oulussa – poliisi nappasi myös huu­me­kus­ke­ja

Erilaiset liikenteessä tapahtuneet rikokset työllistivät poliisia perjantaina ja lauantain vastaisena yönä.

Erilaiset liikenteessä tapahtuneet rikokset työllistivät poliisia perjantaina ja lauantain vastaisena yönä. 

Illalla seitsemän aikaan poliisi pysäytti Oulun keskustassa henkilöauton. Autoa kuljettanut 25-vuotias oululaismies puhalsi alkometriin 0,78 promillen lukemat. Lisäksi hän oli huumausaineen vaikutuksen alainen. 

Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. 

Hieman myöhemmin perjantai-iltana yhdeksän aikaan Limingassa mies ajoi törkeää ylinopeutta Tupoksentiellä. Poliisin mukaan auton nopeus oli 126 kilometriä tunnissa ja alueella nopeusrajoitus on 70 kilometriä tunnissa. Liminkalaista miestä epäillää törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Oulussa mies ajoi autolla päin rivitalon seinää perjantai-iltana noin kello 23 aikaan.

Poliisi kertoo, että talon seinästä murtui tiiliä ja ränni vaurioitui. Autoa kuljettaneella miehellä ei ollut ajo-oikeutta. Häntä epäillään liikenneturvallisuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 

Myöhemmin lauantain puolella oululainen nainen jäi kiinni päihtyneenä ajamisesta Muhoksella. Poliisi kertoo, että hän oli ajaessaan huumausaineen vaikutuksen alaisena. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.