Mes­ta­ri­val­men­ta­ja Mikko Manner jatkaa Kärp­pien pää­val­men­ta­ja­na – "Koin, että minulla on vielä vuoden verran an­net­ta­vaa Oulun Kär­pil­le"

Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentaja Mikko Mannerin kanssa. 45-vuotias Manner on toiminut Kärppien valmennuksessa kaudesta 2013-2014 lähtien.

Mikko Mannerin ura jatkuu Kärppien peräsimessä.
Mikko Mannerin ura jatkuu Kärppien peräsimessä.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentaja Mikko Mannerin kanssa. 45-vuotias Manner on toiminut Kärppien valmennuksessa kaudesta 2013-2014 lähtien. Päävalmentajana hän toimii kolmatta kautta.

– On suuri kunnia jatkaa hienossa yhteisössä. Päätös syntyi sen jälkeen, kun koin, että minulla on vielä vuoden verran annettavaa Oulun Kärpille. Olen nauttinut jokaisesta kaudesta ja kiitollinen aikanaan saamastani mahdollisuudesta, Manner kertoo Kärppien verkkosivuilla.

Oululaisseuran urheilutoimenjohtaja Harri Aho on iloinen solmitusta jatkosopimuksesta, joka pitää Mannerin Kärpissä kevääseen 2021.

– Upeaa, että Mamba teki päätöksen jatkaa Kärpissä. Hän on tehnyt erinomaista työtä ensin apuvalmentajana ja sittemmin vastuuvalmentajana. Mamba on rikastuttanut Kärppäyhteisöä omalla persoonallaan ja valmentanut menestyksekkäästi Kärppäjoukkuetta.

Kärpät voitti Mannerin ensimmäisellä päävalmentajakaudella mestaruuden. Mestarivalmentajalla oli syksyn ajan jatkosopimustarjous pöydällään. Hän oli luvannut vastauksen tarjoukseen ennen maaottelutaukoa.