Menetkö kat­so­maan Armi Kuu­se­la-Wil­liam­sia? Ota nämä huo­mioon

Maailman kauneimmaksi naiseksi vuonna 1952 kruunattu Armi Kuusela-Williams vierailee Muhokselle tänään lauantaina 23.elokuuta.

Maailman kauneimmaksi naiseksi vuonna 1952 kruunattu Armi Kuusela-Williams vierailee Muhokselle tänään lauantaina 23.elokuuta.

Halukkailla on mahdollisuus käydä tapaamassa Kuusela-Williamsia ja hänen seuruettaan Muhoksen Kirkonkylän alakoululla Veturitie 9, kello 15.30 alkavassa yleisötilaisuudessa. Tilaisuus kestää noin kello 17 asti.

Kävijöiden toivotaan tulevan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkamista. Ovet avataan hieman ennen kello 15.

Jos paikan päälle saapuu paljon väkeä, osa voi joutua odottamaan hetken vuoroaan. Koulun tiloihin väkeä mahtuu noin 300 henkeä, mutta Muhoksen kunnanjohtaja Jukka Syvävirta lupaa, että kaikki saavat nähdä Armin.

”Olemme varautuneet siihen, että kävijöitä tulee enemmänkin. Jos niin käy, katkaisemme tilaisuuden ohjelman 45 minuutin kuluttua sen alkamisesta, ja ohjaamme kävijät toista kautta ulos, jotta seuraavatkin pääsevät osallistumaan vierailuun. Järjestämme toisin sanoen toisen kattauksen”, Jukka Syvävirta kertoo.

Yleisötilaisuudessa halukkailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Armi Kuusela-Williamsille ja hänen seurueelleen.

Paikan päällä liikennettä ohjaa viisi liikenteenohjaajaa. Parkkipaikkoja löytyy Kirkonkylän alakoulun parkkialueelta. Tilaisuuden järjestäjät toivovat, että paikkakuntalaiset saapuisivat paikan päälle joko kävellen tai pyörällä.

Kirkonkylän alakoulun ulkopuolella yleisöä palvelee koulun vanhempainyhdistyksen buffetti, josta voi ostaa esimerkiksi kahvia.

Kuvien ottaminen tilaisuudessa on sallittu.

Lähetä kuvia Muhokselta numeroon 13222 tai lukijakuvien verkkolomakkeen kautta. Kuvista kootaan kuvagalleria.