Tilaajille

Mais­tui­si­ko mehujää kesän tren­di­drin­kis­tä tai ker­mai­nen jää­te­lö, joka maistuu li­me­pii­ra­kal­ta? Itse teh­dyis­sä jää­te­löis­sä sinä päätät maut

Mitä kesän juhliin jälkiruoaksi tai omaksi iloksi pakkaseen? Kermaista vai raikasta? Makeaa vai kirpeää? Sinä päätät jäätelöherkun laadun.

Aperol Spritz on säilyttänyt asemansa kesän ykkösdrinkkinä jo vuosia, eikä syyttä. Helteillä tämä drinkki jäisessä muodossa nautittuna piristää erityisen mukavasti. Kerman ja kondensoidun maidon yhdistelmällä saat helposti ihanan täyteläistä jäätelöä. Tämä ihanan kuohkea sorbetti on täydellinen silloin, kun mieli tekee jotakin raikasta ja makeaa. Erityisen mainio makupari on kupillinen vahvaa espressoa.
Aperol Spritz on säilyttänyt asemansa kesän ykkösdrinkkinä jo vuosia, eikä syyttä. Helteillä tämä drinkki jäisessä muodossa nautittuna piristää erityisen mukavasti.
Aperol Spritz on säilyttänyt asemansa kesän ykkösdrinkkinä jo vuosia, eikä syyttä. Helteillä tämä drinkki jäisessä muodossa nautittuna piristää erityisen mukavasti.

Mitä kesän juhliin jälkiruoaksi tai omaksi iloksi pakkaseen? Kermaista vai raikasta? Makeaa vai kirpeää? Sinä päätät jäätelöherkun laadun. Jos sinulla on pakastin ja aikaa odottaa yön yli, tee jäätelöä. Itse tehty jäätelö voi olla melkein mitä vain, mutta kokosimme tähän juttuun neljä maukasta vaihtoehtoa mielikuvitustasi kutkuttamaan. Kokeile Aperol Spritz -mehujäätä, hunajamelonisorbettia, limettipiirakkajäätelöä tai valmiista vaniljajäätelöstä ja marengista helposti kasattua sitruunajälkkäriä.

Jäätelöä söivät jo muinaiset kreikkalaiset. Vuosituhannet eivät ole innostusta jäiseen herkkuun latistaneet, päinvastoin. Ennen sähköllä käyvien pakastimien tai jäätelökoneiden syntyä jäätelöä tehtiin – jäästä. Jäätä tuotiin pohjoiselta pallonpuoliskolta laivoilla ja säilöttiin heinien joukossa kellarissa. Sitä voisi kutsua jäätelönhimoksi.

Nyt jäätä ei tarvitse enää hakea arktisen alueen laitamilta, lähikaupassa käynti riittää.