Työelämä: Ou­lu­lai­nen Simo Ke­kä­läi­nen tapasi kiin­nos­ta­van eng­lan­ti­lai­sen ja hieroo nyt kaup­po­ja Va­lio­lii­ga­seu­ran kanssa

Liikenne: Hurjaa yli­no­peut­ta ajanut au­toi­li­ja jäi kiinni Kuu­sa­mon­tiel­lä Oulussa

Luitko jo tämän: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Mag­neet­ti­me­dias­ta tehtiin ri­kos­il­moi­tus Oulun po­lii­si­lai­tok­sel­le

Oulun poliisilaitokselle on tehty rikosilmoitus kohutusta Magneettimedia-lehdestä nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

-

Oulun poliisilaitokselle on tehty rikosilmoitus kohutusta Magneettimedia-lehdestä nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Poliisista vahvistetaan, että rikosilmoitus otettiin vastaan maanantaina.

"Ilmoituksen on tehnyt ilmeisesti yksityishenkilö perustuen lehdessä julkaistuihin artikkeleihin", sanoo Oulun poliisin rikosylikonstaapeli Antti Palokangas.

Palokankaan mukaan päätös tutkinnan aloittamisesta tehdään myöhemmin.

Kalevaan yhteyttä ottanut rikosilmoituksen tekijä vahvistaa tehneensä rikosilmoituksen yksityishenkilönä.

"Suomessa on sananvapaus, mutta ei mitä tahansa roskaa saa julkaista. Tällaisesta pitäisi joutua vastuuseen", nimettömänä pysyttelevä henkilö perustelee.

"Suututti kauheasti", hän jatkaa.

Päätoimittaja vaihtunut

Magneettimedia-lehden aiempi päätoimittaja Juha Kärkkäinen tuomittiin sakkoihin lehden kirjoitusten vuoksi samasta rikosnimikkeestä.

Kärkkäinen ei ole enää lehden päätoimittaja eikä J. Kärkkäinen Oy enää julkaise lehteä. Nykyisin lehden päätoimittaja on Markku Juutinen ja sitä julkaisee kansallissosialistiseen Kansalliseen Vastarintaan yhteydessä oleva Pohjoisen Perinne ry.

Magneettimedia-lehteä jaettiin paperisena ilmaisjakelulehtenä kotitalouksiin viikonloppuna.