Oulun kaupunki: Oulu aikoo ko­rot­taa luot­ta­mus­toi­mis­ta mak­set­ta­via palk­kioi­ta rei­lus­ti

Autismi: Johanna Vuo­ri-Kar­via sai tietää vasta ne­li­kymp­pi­se­nä, miksi hän on eri­lai­nen

Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Los Angeles on ot­ta­mas­sa vuoden 2028 olym­pia­lai­set

Los Angeles on sopinut olympiaviranomaisten kanssa järjestävänsä vuoden 2028 kesäolympialaiset, kaupungin virkamiehet kertoivat maanantaina uutistoimisto...

Los Angeles on sopinut olympiaviranomaisten kanssa järjestävänsä vuoden 2028 kesäolympialaiset, kaupungin virkamiehet kertoivat maanantaina uutistoimisto AFP:lle. Jo aiemmin oli selvää, että vuosien 2024 ja 2028 olympiaisännyyksistä kilpailevat vain Los Angeles ja Pariisi. Isännyyksistä oli tarkoitus päättää Kansainvälisen olympiakomitean kokouksessa syyskuussa.

Los Angelesin ottaessa vuoden 2028 olympialaiset, Pariisi saa omansa neljä vuotta aiemmin. Samalla Pariisi voi viettää vuoden 1924 olympialaistensa 100-vuotisjuhlia.

Viime viikolla Los Angelesin kaupunginjohtaja Eric Garcetti sanoi, että kaupunki olisi tyhmä, jos se ei hyväksyisi vuoden 2028 isännyyttä. Los Angelesissa olympialaiset on järjestetty aiemmin vuosina 1932 ja 1984.