Mainos

Lop­pu­ke­säs­tä tulossa en­nä­tys­läm­min – Nyt on vuoden paras hetki hankkia SUP-lau­ta

Upeat kelit houkuttelevat järvelle kuntoilemaan ja nauttimaan Suomen kauniista luonnosta. SUP-lautojen hinnat ovat nyt edullisimmillaan, vaikka suppailukausi jatkuu pitkälle syksyyn.

-

Suppailu on nopeiten suosiotaan kasvattava liikuntalaji, joka rentouttaa ja treenaa tehokkaasti keskivartaloa. Suosion taustalla on ilmatäytteisten SUP-lautojen läpimurto. Uuden dropstitch-teknologian ansiosta ilmatäytteinen SUP-lauta on yhtä vakaa ja kestävä kuin kovakuorinen lauta, mutta se kulkee helposti mukana kantorepussa.

Vatsalihastreeni yllätti

Tänä vuonna moni ensikertalainen on aloittanut suppailuharrastuksen. Katriina, 46, innostui suppailusta Pyhäjärven upeissa maisemissa ja yllättyi lajin helppoudesta ja treenin tehokkuudesta.

- Suppailu rentouttaa ja järvellä työstressi unohtuu. En alkuun tajunnut, miten tehokasta treeniä tämä on. Järvellä vain nauttii maisemista, mutta illalla tuntee, että vatsalihastreeni tuli tehtyä ihan huomaamatta.

Suppailu on kätevä tapa päästä vesille nauttimaan upeasta luonnosta, mutta harva tietää sen olevan myös tehokasta liikuntaa. SUP-lautailu kehittää monipuolisesti keskivartalon lihaksia ja aktivoi erityisesti vatsan aluetta, jolloin vyötärö kapenee, ryhti paranee ja selkävaivat saavat kyytiä.

Suppailusta koko kansan harrastus

Suppailun aloittaminen on helppoa ja se sopii kaikille kunnosta ja iästä riippumatta. Ilmatäytteinen SUP-lauta on mahdollistanut lajin harrastamisen kaikille, eikä SUP-laudan kuljettaminen ja säilyttäminen vaadi autoa tai suuria varastotiloja. Lajin yleistyessä myös hinnat ovat laskeneet ja nykyään laadukkaan SUP-laudan saa jo alle 500 eurolla.

Tyypillinen SUP-laudan ostaja on yli 35-vuotias aktiivinen ihminen, joka haluaa liikkua luonnossa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.  Suppailusta on tullut koko kansan harrastus, ja vesillä näkee jopa yli 70-vuotiaita suppailijoita nauttimassa Suomen kauniista luonnosta.

Hinnat nyt edullisimmillaan

SUP-lautojen hinnat ovat nyt elokuussa edullisimmillaan, vaikka suppailukausi jatkuu vielä pitkälle syksyyn. Kuntokaupan tuotekoordinaattori Tapio Wallgren kertoo, että nyt on vuoden paras hetki hankkia SUP-lauta.

-Elokuussa myymme varastossa olevat SUP-laudat 30% alennuksella. Nyt on paras hetki hankkia SUP-lauta, sillä hinnat ovat edullisimmillaan ja suppailukautta on jäljellä vielä ainakin pari kuukautta. Loppukesän sääennuste on upea, mutta SUP-laudalla kannattaa lähteä ihailemaan myös syys-lokakuun ruskamaisemia.

Artikkelissa mainitut tuotteet

SUP-lauta 300 cm (kantavuus 140 kg)

Tilaa tästä: www.kuntokauppa.fi/fitnord-aqua-300-sup-lautasetti

Pro SUP-lauta 330 cm (kantavuus 160 kg)

Tilaa tästä: www.kuntokauppa.fi/fitnord-aqua-pro-330-sup-lautasetti


SUP-lautasetti sisältää vakaan ja tukevan ilmatäytteisen SUP-laudan, melan alumiinivarrella, jalkapumpun ja säilytysrepun.
SUP-lautasetti sisältää vakaan ja tukevan ilmatäytteisen SUP-laudan, melan alumiinivarrella, jalkapumpun ja säilytysrepun.
Fakta

Miksi SUP-lautailu on tämän hetken suosituin kesälaji?

  1.  Helppo tapa liikkua vesillä ja nauttia luonnosta 
  1. Rentouttaa ja lievittää stressiä
  1. Aktivoi keskivartalon ja lantion alueen lihaksia
  1. Kehittää koordinaatiota ja parantaa ryhtiä
  1. Sopii kaikenikäisille kuntotasosta riippumatta
  1. Ilmatäytteinen SUP-lauta tarvikkeineen on helppo säilyttää ja kuljettaa mökille tai uimarannalle