Pääkirjoitus: Ei laak­soa, ei kuk­ku­laa – vaa­ka­suo­ra ta­lou­den kas­vu­käy­rä lisää sääs­tö­pai­nei­ta

Luitko jo tämän: Ase­ma­kaa­vois­ta va­li­tuk­set menevät Oulussa läpi ää­rim­mäi­sen harvoin

Kalevan vaalivartti: Se­bas­tian Tynk­ky­sen so­me­tai­dot ja tapaus Mikko Kärnä

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Loimun voit­to­sar­ja venyi - Kop­pa­nen syötti kolme ässää pe­räk­käin rat­kai­su­het­kil­lä

Raision Loimu kasvatti sunnuntaina voittoputkensa peräti kuuteen otteluun lentopallon miesten Mestaruusliigassa, kun joukkue kaatoi kotisalissaan Pielaveden...

Raision Loimu kasvatti sunnuntaina voittoputkensa peräti kuuteen otteluun lentopallon miesten Mestaruusliigassa, kun joukkue kaatoi kotisalissaan Pielaveden Sammon 3-2.

Loimusta hakkuri Gino Naarden teki 23 pistettä ja keskitorjuja Trent O'Dea 18 pistettä iskettyään palloa kenttään kovilla prosenteilla. Kolmas ratkaisupelaaja oli Tuomas Koppanen, joka otti seitsemän torjuntapistettä ja syötti neljä ässää.

Koppasen ässistä kolme tuli peräkkäin sen jälkeen, kun hänen torjuntansa vei Loimun päätöserässä 3-2-johtoon.

- Yhdessä ässistä oli tuuria, luulin sen menevän reilusti pitkäksi, mutta takarajalle putosi. Mukava voitto tietenkin, mutta kehitettävää on. Olimme hävitä toisen erän, vaikka johdimme sitä selvästi, Koppanen myönsi.

Yleispelaaja Tuomas Siirilä sai uuden pelipaikan liberona ja onnistui hyvin.

Sammon tehokkaimmaksi nousi penkiltä mukaan tullut hakkuri Timo Leikas 21 pisteellä.

PerPo jatkoi voittoputkea

Perungan Pojat näytti kotisalissaan Rovaniemellä pelaamisen mallia pitkän matkan etelästä tehneelle liiganousija Akaa-Volleylle. PerPo otti kauden ensimmäisen 3-0-voittonsa, ja voitto oli sille viides peräkkäin.

- Pystyimme pelaamaan kauden parasta peliä, eikä Akaalle jäänyt paljon mahdollisuuksia. Toki he olivat tulleet Rovaniemelle jo lauantaina, mutta varmasti iso salimme on monelle joukkueelle paha paikka, sanoi PerPon valmentaja Henri Tuomi.

PerPon hyökkäysten onnistumisprosentti oli 58, Akaan 31. PerPo teki kuusi hyökkäysvirhettä, viidennen peräkkäisen 0-3-tappion kokeneen Akaan vastaava luku oli 21.

PerPon Casey Schouten teki 14 pistettä, Akaan tehokkain oli Antti Poikela 10 pisteellä.