Mainos

LOFT-asun­nos­sa on tilaa monille si­sus­tus­rat­kai­suil­le

LOFT-asunnoksi kutsutaan perinteisesti vanhan, esimerkiksi entisen tehdasrakennuksen uudistuneita asuinhuoneistoja. Näissä moderneissa kaupunkikodeissa on usein korkeampi huonekorkeus, iso avoin huonetila ja rakennuksen tunnelmasta välittyy sen historia.

-

Oulun seudulla on harvoin tarjolla LOFT-asuntoja ja nyt myyntiin on tullut vanhan Åströmin valjastehtaan uudet tyylikkäät LOFT-asunnot. Lehto Asunnot uudistaa tämän upean suojellun tehdasrakennuksen alkuperäistä yleisilmettä vaalimalla. Jokaisessa asunnossa on mm. kauniit suuret ikkunat, jotka tuovat runsaasti valoa asuntoon. LOFT-asunnoille tyypilliseen tapaan myös As. Oy Oulun Valjastehtaassa huonekorkeus on suuri – 3,7 metriin kohoava huonekorkeus mahdollistaa sen, että useimmissa uusissa LOFT-kodeissa on oma parvi.

Kenelle LOFT-asunnot sopivat?

Avarat LOFT-kodit sopivat kaikille, jotka arvostavat vanhan rakennuksen tunnelmaa ja haluavat asumiselta helppoutta. Suuri valoisa huonetila inspiroi myös erilaisiin sisustusratkaisuihin. Oulun Valjastehtaan LOFT-kodeissa arkea helpottavat huippumodernit keittiökalusteet integroiduilla kodinkoneilla ja induktioliedellä. Laadukkaat kylpyhuoneratkaisut tuovat arkeen miellyttävyyttä – vanhassa tehdasrakennuksessa on talvellakin mukavan lämmin vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta ja kylpyhuoneen mukavuuslämmitys pitää varpaasi aina lämpimänä.

-
-

Kohtuuhintaista kaupunkiasumista

Uudistuvan valjastehtaan erinomainen sijainti* on kaupunkiasujan unelma – täällä asut lähellä keskustan sykettä ja palveluita, vain parin sadan metrin päässä Rotuaarin kävelykadulta ja kuitenkin olet lähellä viihtyisiä vihreitä puistoja ja kaunista Merikoskea.

Katso tästä vapaat asunnot:

valjastehdas.fi

Tai kysy lisää LOFT-kodeista:

Ville Kimpimäki, Lehto Asunnot

puhelin 050 911 6183

tai ville.kimpimaki@lehto.fi

*As. Oy Oulun Valjastehtaan osoite on Isokatu 1, 90100 Oulu