Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lippo Ju­nio­rit ei lyönyt toi­ses­sa lop­pu­ot­te­lus­sa juoksun juoksua – rat­kai­su siirtyi sun­nun­tail­le

Mestaruusjuhliin valmistautunut Lippo Juniorit ei lyönyt juoksun juoksua. Hyvinkää sen sijaan löi yhdeksän juoksua ja voitti molemmat jaksot.

Vierasjoukkue Hyvinkää pelasi vahvasti ja iski kotijoukkueen kanveesiin heti pelin alussa. Lippo ei toipunut tyrmäysiskusta koko pelin aikana.
Vierasjoukkue Hyvinkää pelasi vahvasti ja iski kotijoukkueen kanveesiin heti pelin alussa. Lippo ei toipunut tyrmäysiskusta koko pelin aikana.
Kuva: Pekka Peura

Pesäpallo, A-poikien 2. loppuottelu: Lippo Juniorit–Hyvinkää 0–2 (0–8, 0–1), voitot 1–1.

Lippo Juniorien A-poikien joukkueella oli suuria suunnitelmia tiistai-illalle. Voitto Hyvinkään Tahkosta olisi tiennyt historian toisia A-poikien kultajuhlia Ouluun.

Totuus alkoi valjeta oululaispojille nopeasti. Vierasjoukkue Hyvinkää pelasi vahvasti ja iski kotijoukkueen kanveesiin heti pelin alussa. Lippo ei toipunut tyrmäysiskusta koko pelin aikana.

Ottelun jälkeen pelinjohtaja Pekka Hepokangas puisteli epäuskoisena päätään. Hetken rauhoittumisen jälkeen kommentit olivat painokelpoisia.

– Tästä ei jäänyt mitään käteen. Emme saaneet sisäpeliä ollenkaan käyntiin ja mokailimme merkin kanssa. Emme olisi ansainneetkaan voittoa.

Tahko vei kolmostilanteet ensimmäisellä jaksolla 3–12. Lippo pääsi koko pelissä yrittämään kotiutusta vain kuusi kertaa onnistumatta kertaakaan.

– Tämän kauden aikana olemme pelanneet kaksi huonoa ottelua. Jospa ne olivat tässä, Hepokangas suuntasi katseensa jo sunnuntain ratkaisevaan loppuotteluun Hyvinkään Pihkalassa.

Tiistain ottelu oli hyvä esimerkki jaksopelistä. Ensimmäisellä jaksolla huikeaa lyöntipeliä esittänyt vierailija ei löytänyt samoja tehoja enää toisella jaksolla.

Vieraiden sisäpelin hyytyminen tarjosi sauman Lippo Junioreille, mutta joukkue ei kyennyt käyttämään etsikkoaikaansa hyväkseen.