Tilaajille

Lin­nan­maan YTHS:n toi­mi­pis­te pal­ve­lee ensi vuoden alusta kaikkia opis­ke­li­joi­ta – Kor­kea­kou­lu­opis­ke­li­joi­den ter­veys­pal­ve­lut yh­den­ver­tais­tu­vat

Oulun ammattikorkeakouluopiskelijat siirtyvät ensi vuoden alusta Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiön YTHS:n Linnanmaan palvelupisteen asiakkaiksi.

Oulun ammattikorkeakouluopiskelijat siirtyvät ensi vuoden alusta Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiön YTHS:n Linnanmaan palvelupisteen asiakkaiksi. Taustalla on YTHS:n ja Kelan uusi sopimus, jonka mukaan kaikille korkeakouluopiskelijoille on tarjottava yhdenvertainen terveydenhuolto valtakunnallisesti.

Opiskelijaterveydenhuolto mullistuu, kun ammattikorkeakoulujen opiskelijat siirtyvät YTHS:n piiriin ensi vuoden alussa. Kela ja YTHS sopivat palveluverkosta, jonka tarkoituksena on yhdenvertaistaa opiskelijoiden terveyspalvelut. 

Oulun ammattikorkeakoulun Oamkin 8000 opiskelijaa alkavat käyttää Linnanmaan YTHS:n palvelupistettä ensi vuoden alusta alkaen. Säätiö on arvioinut, että opiskelijat mahtuvat edelleen Linnanmaan tiloihin, kun tiloja muokataan remontoimalla. Remontti on vielä suunnitteluvaiheessa.