Tilaajille

Lin­da-Ma­ria Roine haa­vei­li lapsena mur­haa­jis­ta – vuosia myö­hem­min hän tapasi te­le­vi­sion ri­kos­oh­jel­mis­sa nä­ke­män­sä kak­sois­mur­haa­jan ja ra­kas­tui

"Halusin pahan miehen, joka ei antaisi mulle koskaan tapahtua mitään", kirjoittaa räppäri Mercedes Bentso eli Linda-Maria Roine elämäkerrassaan.

"Halusin pahan miehen, joka ei antaisi mulle koskaan tapahtua mitään", kirjoittaa räppäri Mercedes Bentso eli Linda-Maria Roine elämäkerrassaan. Moni kysyy Roineelta, miten hän voi olla suhteessa väkivaltarikollisen kanssa. Roine itse kokee, että elinkautistaan suorittava Janne Raninen on turvallisin valinta mieheksi.

Kyllikki Saaren ruumis uppoaa suohautaan – tai niin Linda-Maria Roine ainakin lapsena kuvitteli kesämökin läheisessä metsässä leikkiessään.

Nyt, vuosia myöhemmin, hän kertoo avoimesti tunteneensa lapsesta saakka kiinnostusta murhaajiin. Ikkunan takana sateinen tammikuun päivä pimenee. Roine odottaa viikonloppua, jolloin hän tapaa vihdoin puolisonsa. Viimeisten kolmen kuukauden aikana pari on ehtinyt viettää aikaa yhdessä vain viisi tuntia.