Lei­jo­nien Ruot­si-ot­te­lun lopun ken­täl­li­set en­nal­laan har­joi­tuk­sis­sa

Kaksi tappiota jääkiekon World Cupissa kärsinyt Leijonat palasi tänään jääharjoituksiin Torontossa.

Lauri Marjamäki ei muuttanut Leijonien kentällisiä harjoituksissa.
Lauri Marjamäki ei muuttanut Leijonien kentällisiä harjoituksissa.
Kuva: Mauri Ratilainen/Compic

Kaksi tappiota jääkiekon World Cupissa kärsinyt Leijonat palasi tänään jääharjoituksiin Torontossa. Harjoituksen alun perusteella kentälliset vaikuttivat olevan samat kuin Ruotsi-ottelun lopulla, eli Teuvo Teräväinen jatkoi samassa hyökkäysketjussa Mikko Koivun ja Mikael Granlundin kanssa. Joonas Donskoi puolestaan harjoitteli nelosketjussa Jori Lehterän ja Lauri Korpikosken kanssa.

Niin sanottuna ylimääräisenä hyökkääjänä oli edelleen Erik Haula ja niin sanottuna seitsemäntenä puolustajana Esa Lindell.

Edellisessä ottelussa Suomen maalivahtina oli Tuukka Rask, joka torjui tasapainoisesti. Avausottelussa maalilla oli Pekka Rinne.

Suomi kohtaa viimeisessä B-alkulohkon pelissään Venäjän. Leijonilla on enää vain seitinohut mahdollisuus päästä jatkoon. Leijonien nolla pistettä ja lohkon jumbopaikka ennen viimeisiä pelejä kertoo karua kieltä. Jotta Suomi pääsisi jatkoon, Ruotsin pitäisi voittaa Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkue, ja Suomen täytyisi voittaa viimeisessä alkulohkopelissään Venäjä suurinumeroisesti. Myös Ruotsin mahdollinen suurinumeroinen voitto Pohjois-Amerikasta auttaisi Suomea ennen Venäjä-kohtaamista.