Tilaajille

Lapset ja nuoret hyp­pää­vät ta­ka­pen­kil­tä oh­jaa­jan pai­kal­le – val­ta­kun­nal­li­sis­ta las­ten­kult­tuu­ri­kes­kuk­sis­ta vain Oulun keskus on eri­kois­tu­nut elo­ku­vaan

Ensin syntyi Mooses-metodi, sitten Taikalamppu-metodi ja monet muut. Lapsenpäivänä palkitussa Valveen elokuvakoulussa tehdään omia elokuvia niin helposti kuin mahdollista.

Ensin syntyi Mooses-metodi, sitten Taikalamppu-metodi ja monet muut. Lapsenpäivänä palkitussa Valveen elokuvakoulussa tehdään omia elokuvia niin helposti kuin mahdollista. – Monella ammattielokuvantekijälläkin hakeutuisi sormi suuhun, jos sinulla ei ole juuri minkäänlaista teknologiaa käytettävissä ja tuotantoryhmäsi on 20–30 pikku koululaista, mediaopettaja Antti Haaranen vertaa.

Valveen elokuvakoulu Oulusta sai Lapsenpäivä-palkinnon. Valtakunnallisista lastenkulttuurikeskuksista vain Oulun keskus on erikoistunut elokuvaan. Valveen elokuvakoulussa on menestyksellisesti kehitetty elokuvan tekemisen ja elokuvakasvatuksen menetelmiä, jotka sopivat kouluympäristöihin, isoihin lapsiryhmiin ja vähäisiin resursseihin.

Näitä taitoja ja oppeja levitetään ympäri maata.