Lapin poliisi tie­dot­taa: va­hin­gon­te­ko­ja ja var­kauk­sia Kemissä ku­lu­neel­la vii­kol­la – ha­vain­to­ja kai­va­taan

Lapin poliisi tiedottaa Kemissä tapahtuneista kahdesta vahingonteosta, yhdestä varkaudesta ja yhdestä laittomasta uhkauksesta.

Lapin poliisi tiedottaa Kemissä tapahtuneista kahdesta vahingonteosta, yhdestä varkaudesta ja yhdestä laittomasta uhkauksesta: 

Kemissä, 20. heinäkuuta noin kello 02:00, Haukkurinkadun omakotitalossa juhlimassa olleesta nuorisojoukosta oli joku nuori mies hajottanut naapuritalon tuuletusikkunan. Yksi nuorista oli myös huudellut uhkauksia naapuritalon suuntaan. 

Paikalla kävi illan ja yön aikana poliisipartio kahteen otteeseen. Poliisin mukaan kyseisessä omakotitalossa on ollut jo aiemmin kesän aikana vastaavia ongelmia. Poliisi aikoo partioida paikalla jatkossa tehostetusti ja kuulustella asianosaisia lähiaikoina.

Kemissä 17.heinäkuuta sattui toinenkin vahingonteko: Etelärantakadulla parkissa olleen Volvon sivuikkunat hajotettiin. Auto oli Ruotsin rekisterissä. 

15.–16.heinäkuuta Kemissä tapahtui myös varkaus, jossa murtauduttiin Varikonkadulla sijaitsevaan liikekiinteistöön. Kiinteistöstä varastettiin 6 auton lisävaloa, inventer-plasmaleikkuri ja puinen soutuvene.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot näistä tapauksista joko sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156.