Politiikka: Merja Ra­sin­kan­gas ehdolle pe­rus­suo­ma­lais­ten lis­tal­ta – ­ko­koo­mus nousee Oulun suu­rim­mak­si val­tuus­to­ryh­mäk­si

Jääkiekko: Bar­ta­ve­gen esit­tä­mä kri­tiik­ki ju­nio­ri­pe­lis­sä oli liikaa – se­los­tuk­set pantiin het­kek­si pannaan

Verovähennykset: Jat­kos­sa yritys voi il­moit­taa ko­ti­ta­lous­vä­hen­nyk­seen tar­vit­ta­vat tiedot asiak­kaan­sa puo­les­ta

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lai­na­pe­laa­ja Miska Hu­ma­lo­ja sai pitkän so­pi­muk­sen Kär­pis­sä

Kajaanin Hokista alun perin viikon mittaisella lainasopimuksella Ouluun tullut Miska Humaloja on solminut Kärppien kanssa tämän ja ensi kauden kattavan sopimuksen.

Miska Humaloja
Miska Humaloja
Kuva: Jonny Holmen

Kajaanin Hokista alun perin viikon mittaisella lainasopimuksella Ouluun tullut hyökkääjä Miska Humaloja on solminut Kärppien kanssa tämän ja ensi kauden kattavan sopimuksen.

24-vuotias pyhäjärveläislähtöinen Humaloja on pelannut tällä kaudella Kärppien paidassa yhteensä 10 ottelua, joissa hän on summannut tehot 2+1.

– Kaikki on tapahtunut niin nopeasti, että ei tässä ole hirveästi osannut edes miettiä, miten tähän pisteeseen päädyttiin. Pääsin aluksi viikon pestillä Kärppiin, ja kun pelit menivät hyvin, niin ollaankin näemmä vähän pidempään, kommentoi Humaloja.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo Humalojan edustavan pelaajatyyppiä, joka on joukkueelle kuin joukkueelle tärkeä.

– Miska on periksiantamaton taistelija, ja hänelle sopii rooli kuin rooli. Hän tuli joukkueeseen hyvin sisään ja on pystynyt pelaamaan heti alusta lähtien Liigan vaatimalla tasolla, Aho kommentoi.

– Hokissa tehdään Jari Laukkasen johdolla äärimmäisen hyvää työtä, joten kiitoksia on jaettava siihen suuntaan. Uskon, että tämä on varmasti hyvä asia seurojemme väliselle yhteistyölle, kun Hokin pelaaja nousee liigajoukkueeseen. Tämä lisää varmasti myös Hokin vetovoimaa pelaajamarkkinoilla, kun heiltä on väylä liigatasolle olemassa, Aho selittää.