Mainos

Kump­pa­nit

PULLA-PIRTTI
-

Pulla-Pirtti leipoo tunteella ja ammattitaidolla suomalaista leipää ja pullaa

Leipomo-konditoria Pulla-Pirtti on toimintansa vuonna 1958 aloittanut Oululainen perheyritys. Pohjois-Suomen vanhimpiin rieskaleipomoihin kuuluva leipomo on ylpeä voidessaan tarjota täysin kotimaisista jauhoista valmistetut leipomotuotteensa lähes koko Suomessa.

www.pullapirtti.fi

PRIMA PET PREMIUM
-

Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut tamperelainen lemmikkieläinruokien valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike

Omia tuotemerkkejämme ovat Hau-Hau Champion ja PrimaDog -koiratuotteet, PrimaCat -kissatuotteet, Freddy -kani- ja jyrsijätuotteet sekä Birdy -lintutuotteet.

Kehitämme toimintaamme asiakkaitamme kuunnellen, ja toimimme vastuullisesti lemmikkejä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kohtaan.

www.primapetpremium.fi

KASVISHOVI
-

Kasvishovi – Me tykätään tehdä itse, aidoista aineksista

Kasvishovi on oululainen perheyritys ja elintarvikkeiden arvostettu asiantuntija. Tarjoamme ruokapöytiinne raikkaita valmispakattuja lounassalaatteja, salaattibaarista ja palvelutiskeiltä löytyviä kasviksia ja jälkiruokia sekä maukkaita majoneesi- ja kastiketuotteita.

Pohjois-Suomessa tuotettu ruoka ja lähialueen korkealaatuiset raaka-aineet ovat lähellä sydäntämme. Sen vuoksi pyrimme hyödyntämään lähialueen tuotantoa aina kun mahdollista.

www.kasvishovi.fi

FAZER
-

Käsin leivottua leipää, ole hyvä!

Leipämme on kaupassa samana päivänä leivottua. Leivomme aina oman myllyn kotimaisista jauhoista ja taikinamme saavat levätä pitkään, jolloin maku juurtuu ja kypsyy. Maun kruunaa rohkea paisto, joka antaa leivälle sen herkullisen ja rapean kuoren, josta käsin leivottu leipä tunnetaan.

www.fazer.fi/leipurit

SEMPER
-

Semper on Pohjoismaiden johtava lastenruokien ja gluteenittomien tuotteiden valmistaja

Jo vuodesta 1939 olemme valmistaneet laadukkaita ja hyvänmakuisia tuotteita.

www.semper.fi

ATRIA
-

Atria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys

Me Atrialla tiedämme aina, mistä eläimet meille tulevat. Siksi tilan nimikin näkyy yhä useammissa pakkauksissa. Suomalainen laatuliha ja lukuisat reseptimme ja vinkkimme takaavat onnistumisen niin arjen kuin juhlankin kokkailussa.

www.atria.fi

HK
-

HK – suomalaisen lihan arvostuksen puolesta

Parhaat makuelämykset syntyvät vain intohimosta ja ammattitaidosta, joka alkaa eläinten hyvinvoinnista kotitilalla ja huipentuu siihen, kun liha päätyy haarukkaan kotona ruokapöydän ääressä. Siksi teemme kaikkemme tarjotaksemme suomalaisille parasta suomalaista lihaa.

www.hk.fi

HÄTÄLÄ
-

Hätälä on oululainen perheyritys, joka on jalostanut Pohjoisen rehtiä kalaa vuodesta 1938

Hätälän tehtaalla Kaakkurissa valmistuu monipuolinen valikoima laadukkaita kalaherkkuja arkeen ja juhlaan: tuoreet kalat ja fileet, savustetut ja loimutetut kalat – unohtamatta Hätälän helppoja ja herkullisia pyöryköitä, pihvejä, pizzoja ja nuggetteja. Käytämme tuotteissamme ainoastaan vastuullisesti kasvatettua ja pyydettyä kalaa, suosien lähialueilta ja Pohjoismaista hankittuja raaka-aineita.

Perinteisen perheyrityksen pitkä kokemus ja ammattitaito yhdistettynä huippumoderneihin tuotantotiloihin takaavat maukkaita hetkiä kaikille kalaruuan ystäville!

www.hatala.fi

RÖNKÄ
-

Vastuullista lähiruokaa

Ensiluokkaiset lihatuotteemme ovat saatavillasi laajasti Pohjois-Suomen alueella. Valikoimamme kestosuosikkien, kuten naudan jauhelihan, lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman muita naudan-, poron- ja karitsanlihatuotteita.

Tuottajakumppaneidemme tilat sijaitsevat 150 kilometrin säteellä meistä, jonka ansiosta tuotteemme ovat nopeasti saatavillasi – jopa 48 tunnissa! Tunnemme lihatuottajamme tarkoin, joten voimme kertoa tarkasti raaka-aineidemme alkuperän sekä taata niiden korkean laadun ja tuoreuden. Korkealaatuiseen lopputulokseen vaikuttavat paitsi terveet eläimet, sopivat ruokinta ja hoito, myös eläinten hyvinvointia edistävä turvallinen tuotantojärjestelmä tiloilla. Näihin asioiden toteutumiseen voit luottaa ostaessasi Röngän tuotteita.

www.ronka.fi

PAULIG
-

Paulig – merkityksellisten kahvihetkien ja kahvin valoisan tulevaisuuden puolesta

Kaikki alkoi vuonna 1876 kun utelias ja yritteliäs visionääri Gustav Paulig perusti yrityksen, jonka idea oli johdattaa ja inspiroida pohjoinen kansakuntamme uusien eksoottisten makujen – ennen kaikkea laadukkaan kahvin – pariin.

Tänään Suomen suurin kahvitalo toimii myös Baltiassa, Venäjällä, Venäjän naapurimaissa, Ruotsissa ja Norjassa. Lue lisää >>

www.paulig.fi