Kon­diit­to­ri pitää lei­von­ta­blo­gia

Viime keväänä ammattikondiittoriksi eli sokerileipuriksi valmistunut Anneli Katajala Ylivieskasta ei tyydy pitämään leivontaideoitaan ja -vinkkejään vain omana tietonaan, vaan haluaa jakaa tietoaan ja taitoaan.

Anneli Katajala työnsä äärellä.
Anneli Katajala työnsä äärellä.

Viime keväänä ammattikondiittoriksi eli sokerileipuriksi valmistunut Anneli Katajala Ylivieskasta ei tyydy pitämään leivontaideoitaan ja -vinkkejään vain omana tietonaan, vaan haluaa jakaa tietoaan ja taitoaan. Hän pitää leivontablogia internetissä. Vierailijoita on päivittäin 400-500.

Hän ei tiennyt blogeja olevan olemassakaan, kun entinen kämppäkaveri näki lehdessä jutun aiheesta. Katajala ryhtyi tuumasta toimeen. Leivontablogi on hänen mielestään arvokasta vuorovaikutusta, kun reseptejä vaihdetaan puolin ja toisin.

Katajala työskentelee Ylivieskaan äskettäin perustetussa leipomossa. Hän on suunnitellut leipomon kahvila-konditorian tuotteet ja saa käyttää siinä luovuuttaan mielin määrin kakkujen koristelussa.

Blogin sivuille.

Lue lisää sunnuntain Kalevasta!