Mainos

Koh­tuu­hin­tai­nen koti on mah­dol­lis­ta saada myös suo­si­tul­ta alueel­ta

Karjasillan haluttuun kaupunginosaan rakennetaan uusia kohtuuhintaisia ja nerokkaita kaupunkikoteja. Lehto Asuntojen As. Oy Oulun Kapiteelin asunnot ovat nyt ennakkovarattavissa!

-

Kohtuuhintaiselle kaupunkiasumiselle on havaittu selkeä tarve muun muassa julkisessa keskustelussa. Uudessa As. Oy Oulun Kapiteelissa on reilusti Oulun Karjasillan alueen markkinatasoa edullisemmat hinnat. Yksiön uudesta talosta voi saada jopa 105 900 eurolla.

Miten kohtuuhinta kaupungissa onnistuu?

Kohtuuhintainen asunto kaupungissa vaatii sen, että rakentaja onnistuu pitämään omat kustannuksensa hallinnassa suunnittelu- ja rakennusvaiheiden aikana.

”Oulun Kapiteelissa kohtuullinen hintataso on mahdollista Lehdon oman rakentamisen mallin ansiosta. Me emme keksi pyörää aina uudestaan vaan hyödynnämme rakentamisessa hyväksi havaittuja vakioratkaisuja, joita on kehitetty jo vuosien ajan”, kertoo Lehto Asuntojen hankepäällikkö Jan-Alex Joensuu.

”Meillä rakentamisen suunnitteluvaihe on tehokas ja työmaavaihe nopeutuu, kun kohteeseen tuodaan kotimaisissa tehtaissa valmistetut valmiit kylpyhuone- ja keittiömoduulit. Kuivassa tehtaassa rakentaminen on tehokkaampaa ja laatua voidaan valvoa tarkemmin kuin rakennettaessa työmaalla sään armoilla.”

-

Nykyaikaisessa kaupunkikodissa on helppo asua

Karjasillalle valmistuva As. Oy Oulun Kapiteeli on ohittamaton tilaisuus niin omistusasujalle kuin asuntosijoittajallekin. 7-kerroksisen kohteen arkkitehtuuri on ilmeeltään raikasta ja asunnot ovat ihanan valoisia ja toimivia. Jokaisessa asunnossa on integroidut keittiön kodinkoneet, upea musta komposiittiallas, laadukkaat kaapistot, vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys, jotka kaikki tekevät arjesta mukavaa. As. Oy Oulun Kapiteelissa yhdistyvät himoittu sijainti, laadukas rakennusjälki ja järkevä hinnoittelu.

Katso tästä linkistä vapaat asunnot. 

Tai kysy lisää asuntomyyjältä:

Miika Pihlajaniemi, Lehto Asunnot

puhelin 040 543 7084

tai miika.pihlajaniemi@lehto.fi