Mainos

Kodin kat­seen­van­git­si­ja voi olla itse otettu va­lo­ku­va

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen toivoisi, että valokuvia käytettäisiin sisustuksessa nykyistä enemmän. Valokuviin liittyy aina jokin henkilökohtainen tarina. Niina kertoo muistoista, jotka hänen valitsemansa valokuvat tuovat mieleen.

-

Matkakertomus

”Elämä on täynnä tapahtumia, tapahtumat synnyttävät muistoja ja osaan muistoista on ihana palata uudelleen ja uudelleen kuvien avulla.

Meidän kotona yhteisistä tapahtumista syntyi matkakollaasi. Olimme jo tovin haaveilleet, että saisimme koottua matkakertomuksen osaksi kodin sisustusta ja nyt toteutimme haaveen kuvajulisteilla. Muutamasta koosta kuvajulisteita, valkoisista ja mustista paspiksista sekä alumiinin värisistä kehyksistä syntyi tärkeä tarina, joka muokkautuu uusien matkojen myötä.

Valmiit taulut aseteltiin kapeille tauluhyllyille, jotta kuvien lisääminen ja muokkaaminen on vaivatonta. Valmis taulukollaasi ilahduttaa kuvissa olevia matkalaisia kivoilla muistoilla ja siitä riittää tarinanjuurta kodissa vieraille ystäville.

-

Syntymäpäivälahja

Eteisaulassa on minun kotini ainoa väripilkku. Koska työpäiväni täyttyvät usein väreistä, kuoseista ja erilaista sisustusmateriaaleista, haluan omassa kodissani pitää värimaailman rauhallisena ja harmonisena. Eteinen on kuitenkin ihana poikkeus. Ifolorin upeassa galleriataulussa räiskyy sininen ja keltainen väri. Tämä taulu on minulle erityisen rakas, koska olen saanut sen syntymäpäivälahjaksi siskoltani ja taulussa on tarinaa. Siskoni on kuvannut syksyisen metsäpuron, jossa laineilee kaksi koivunlehteä. Kaksossiskoni sanoin: ’Siinä me mennään rauhassa samaan suuntaan’.

-

Urahaaveita

Hankimme muutama vuosi sitten ruokailutilan päätyyn taiteilija Frida Uman ”Black Swan- taulun. Taiteilijaa kiehtoo ihmisen kauneus ja luonnonvoimat ja kaikessa yksinkertaisuudessaan teos on näyttävä. Olemassa oleva teos inspiroi toteuttamaan samaan tilaan myös toisen taulun, jossa olisi samaa yksinkertaisuutta ja kauneutta, mutta enemmän henkilökohtaisuutta.

Tyttäreni ensimmäinen mallikansiokuva oli täydellinen pari Frida Uman taulun rinnalle. Kauniit kasvot katsovat samaan suuntaan ja tunnelma on vangitseva.

Mustavalkoinen kuva toteutettiin ifolorin alumiinitaulusta jossa on hieno, samettinen mattapinta. Taulussa on valmiina seinäkiinnitys ja se on helppo asentaa paikoilleen.

-

Muistot esille modernisti

Monelle meistä on tuttu tunne katsella lapsuudenkodissa tai mummolassa pitkää riviä pikkukehyksiä, joissa on lapsia ja lapsenlapsia rippi, hää- tai ylioppilaskuvissa. Usein olohuoneen kookas kirjahylly tai perintösenkki on ollut kuvien virallinen sijoituspaikka.

Ajat ja sisustusmuoti muuttuvat, mutta sama tarve kuvien olemassaololle säilyy. Miten sijoitella rippikuvia tai lakkiaiskuvia modernisti esille ja liittää ne mukaan tämän päivän sisustukseen? Tähän löysin vastauksen Ifolorin akryylikehyksistä! Kolmessa koossa saatavat, näppärät kehykset, istuvat upeasti moderniin kotiin ja kuvien vaihtaminen kehyksiin on helppoa. Taidanpa tietää jo seuraavan joululahjaideankin ystävilleni…

-

Henkilökohtaista

Makuuhuone on yleisesti kodin henkilökohtaisin huone. Se tarjoaa paikan rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja vetäytymiseen. Samalla se tarjoaa paikan myös henkilökohtaisemmalle valokuvalle, jolla on asujilleen erityinen merkitys.

Ifolorin laadukas canvas-taulu antaa kuvalle juuri sopivaa rosoisuutta, kun kuva on painettu taidekankaalle. Taulun keveys helpottaa sen sijoittelua ja kokovaihtoehdot ovat monipuoliset.”

-
Niina Ahonen on sisustussuunnittelija, joka rakastaa sisustaa itselleen merkityksellisillä asioilla.
Niina Ahonen on sisustussuunnittelija, joka rakastaa sisustaa itselleen merkityksellisillä asioilla.

Tutustu Ifolorin sisustustauluvalikoimaan täältä.

----------------------------------------------

Yritystiedot: Olemme jo vuosikymmenten ajan tarjonneet suomalaisille yhä uusia tapoja tallentaa elämän tärkeitä hetkiä. Ihmiset tuntevat meidät monipuolisesta kuvakirjavalikoimastamme ja muista korkealaatuisista kuvatuotteistamme. Tehtaamme on ollut vuodesta 1994 Keravalla, jossa valmistamme vuosittain kymmeniä miljoonia valokuvia ja satoja tuhansia muita kuvatuotteita. Olemme Pohjoismaiden suurin kuvatuotteiden valmistaja ja kuulumme Euroopan laajuisesti toimivaan ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

-