Tilaajille

Kipujen mies ja sai­rau­den tuttava – ou­lu­lai­nen pastori Kauko Uusila kärsi vuo­si­kau­sia kroo­ni­ses­ta kivusta ja lukee nyt kär­si­myk­ses­tä ker­to­via raa­ma­tun­koh­tia uusin silmin

Pastori Kauko Uusila passitettiin alle viisikymppisenä geriatriselle osastolle kivun hoitoon.

Kauko Uusila on helluntaiseurakunnan pastori. Pääsiäisen tilaisuuksiin voi tänä vuonna osallistua vain radion ja ruudun välityksellä. Auttajasta autettavaksi. Kauko Uusilan on helpompi luetella ne kehon osat, joissa särkyä tai sairautta ei ole ollut. Välillä oli kiusaus kovettua ja kyynistyä. Tietoisuus siitä, että elämä voi päättyä yhtäkkiä, tuli aiempaa todellisemmaksi.
Kauko Uusila on helluntaiseurakunnan pastori. Pääsiäisen tilaisuuksiin voi tänä vuonna osallistua vain radion ja ruudun välityksellä.
Kauko Uusila on helluntaiseurakunnan pastori. Pääsiäisen tilaisuuksiin voi tänä vuonna osallistua vain radion ja ruudun välityksellä.

Pastori Kauko Uusila passitettiin alle viisikymppisenä geriatriselle osastolle kivun hoitoon. Hän on seurannut koronapandemiaa mietteliäänä ja ymmärtää hyvin eristykseen joutuneiden ihmisten yksinäisyyttä.

Pastori sanoo lukevansa Jeesuksen kärsimyksestä kertovia raamatunkohtia uusin silmin.

Sinä pääsiäisenä pastori Kauko Uusila ei pitänyt ainuttakaan saarnaa. Itse asiassa hän ei muista koko pääsiäisestä mitään.