vastaa kyselyyn: Tuetko työn­te­ki­jä­jär­jes­tö­jen mie­len­il­mauk­sia ja lak­ko­ja?

Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Jääkiekko: Miksei Saku Mäen­alas­ta pääs­tet­ty NHL-lei­ril­le?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Kil­pai­li­jat eivät aio laskea hin­to­jaan Net­fli­xin takia

Elokuvia ja tv-sarjoja kuukausimaksulla tarjoavan Netflix-palvelun suomalaiset kilpailijat eivät ainakaan toistaiseksi aio muuttaa omia käytäntöjään.

Elokuvia ja tv-sarjoja kuukausimaksulla tarjoavan Netflix-palvelun suomalaiset kilpailijat eivät ainakaan toistaiseksi aio muuttaa omia käytäntöjään.

Esimerkiksi MTV Media ei aio muuttaa kanavapakettiensa hinnoittelua uuden tulokkaan aloittaessa.

- Ei tässä vaiheessa. Toki Netflix on kansainvälinen ja varteenotettava toimija. Pääasiassa se toimii kuitenkin pienellä ruudulla esimerkiksi tabletilla, enkä koe siitä välitöntä uhkaa, sanoo MTV Median internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jorma Härkönen.

Netflix lupaa palvelunsa toimivan monella eri laitteella, myös internet-yhteydellä varustetussa televisiossa. Härkösen mukaan pilvipalvelut eivät ole vielä massojen palvelua.

Myös nettiyhteyden avulla katseltavia televisio-ohjelmia ja elokuvia myyvät Sonera Koti TV ja Elisa Viihde luottavat nykyisten palvelujensa toimivuuteen.

Amerikkalainen Netflix-internetpalvelu alkaa tarjota Pohjoismaissa palvelua, jossa kuukausihinnalla voi katsoa elokuvia ja tv-sarjoja silloin kun haluaa. Palvelun on tarkoitus alkaa syksyllä.