Mainos

”Kiin­nos­taa­ko kaup­pa­paik­ka glo­baa­lin au­to­alan jätin naa­pu­ri­na?” Huip­pu­pai­kal­la Oulun Li­min­gan­tul­lis­sa on nyt vapaana liike- ja tuo­tan­to­ti­laa

Oululaisten jo 70-luvulta Uko-autona tuntema mersu-kauppa on vuosien saatossa laajentunut monipuoliseksi ja kiinnostavaksi kauppapaikaksi. Nyt siellä on vapaana kaksi liike- ja tuotantotilaa.

Oululaisten hyvin tuntemassa Kallisenkaarre 5:ssä on tarjolla vapaata liike- ja tuotantotilaa.
Oululaisten hyvin tuntemassa Kallisenkaarre 5:ssä on tarjolla vapaata liike- ja tuotantotilaa.

Halutulla paikalla Oulun Limingantullissa on yrityksille tarjolla tilava liiketila sekä hyvin varusteltu tuotanto- ja liiketila.

Oululaiset muistavat tämän autoliikekiinteistön takavuosilta hyvin. Kallisenkaarre 5:n liikekiinteistö valmistui vuonna 1978 kansan suussa mersukauppana tunnetulle UKO-autolle.

Sittemmin liikekiinteistöä on laajennettu ja parannettu useaan otteeseen vastaamaan ajan, yritysten ja asiakkaiden tarpeita. Kallisenkaarre 5 on oululaisten hyvin tuntema kauppapaikka vuosikymmenten ajalta.

”Muuttamaan pääsee nopeimmillaan noin kahdessa viikossa, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja ehdoista on sovittu.”

Kaupallisten kiinteistöjen varainhoitoyhtiö Trevian Asset Management vuokraa tästä Agore Kiinteistöjen omistamasta kiinteistöstä parhaillaan kahta liike- ja tuotantotilaa yrityksille.

”Osaa liikekiinteistön tiloista saneerataan parhaillaan globaalin autoalan jätille, joka väistämättä houkuttelee paikalle asiakaskuntaa ja lisää sitä kautta myös yritysten kiinnostusta kohteeseen”, luonnehtii Asset Manager Jussi Mattila.

Liikekiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla keskeisten ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Liikekiinteistöllä on tyylikäs julkisivu, tilavat sekä hyvin huolitellut piha-alueet ja parkkipaikat. Sen ympäristö on ammattimainen, asiakkaita houkutteleva ja vilkkaasti liikennöity.

Asset Manager Jussi Mattila avaa oven, jonka takaa moni oululainen on käynyt hakemassa helpotusta autokuumeeseen. Isoon 1000 neliön liiketilaan etsitään nyt vuokralaista.
Asset Manager Jussi Mattila avaa oven, jonka takaa moni oululainen on käynyt hakemassa helpotusta autokuumeeseen. Isoon 1000 neliön liiketilaan etsitään nyt vuokralaista.

Tiloja kauppaan ja tuotantoon

Kallisenkaarre 5:ssä vuokrataan nyt kahta tilaa, joista toinen on liiketila ja toinen on varasto / tuotantotila. Vapaata tilaa on tarjolla yhteensä noin 1500 neliötä. Tilat ovat valmistuneet 2000-luvulla.

Vapaana olevaan isompaan 1000 neliön liiketilaan tuo valoa yhden seinän levyinen komea ikkunarivistö. Liiketila soveltuu paljon neliöitä vaativan kaupan käyttöön.

”Tämä liiketila taipuu moneen käyttöön. Se sopisi hyvin esimerkiksi varaosakaupalle, huonekalu-, elektroniikka- tai eläintarvikeliikkeelle sekä tekniseen tukkukauppaan tai tukikohdaksi ja asiakaspalvelupisteeksi vaikkapa turvallisuusalan yritykselle”, Mattila hahmottelee.

Paraatipuolen asiakassisäänkäynnin lisäksi myymälässä on kaksi lastausovea.

Vapaana on myös 517,5 neliön varasto- ja tuotantotila. Aiemmin autoliikkeen maalaamona toimineen tilan varusteena on oma erillinen ja tehokas ilmanvaihto sekä noin 50 neliön kokoinen väestönsuoja.

Pienimuotoiseen tuotantoon sopivassa tilassa on sisäänkäynnin lisäksi oma lastausovi. Tila on myös poikkeuksellisen korkea, sen vapaakorkeus on 5,6 metriä ja maksimikorkeus 8,1 metriä.

Vapaana olevassa 517,5 neliön tuotantotilassa on muun muassa tehokas oma ilmastointi, oma lastausovi ja 50 neliön väestönsuoja, esittelee Asset Manager Jussi Mattila.
Vapaana olevassa 517,5 neliön tuotantotilassa on muun muassa tehokas oma ilmastointi, oma lastausovi ja 50 neliön väestönsuoja, esittelee Asset Manager Jussi Mattila.

Mahdollisuus myös ostaa

Vaikka Trevian Asset Management etsii Kallisenkaarre 5:n liikekiinteistöön nyt kahta vuokralaista, myös koko 6500 neliön kiinteistön ostaminen on mahdollista.

”Koko liikekiinteistössä on tällä hetkellä noin 75 prosentin vuokrausaste. Jos ostohalukkuutta ilmenee, kuulemme siitä mielellämme ja otamme asian harkintaan”, Mattila kertoo.

Tällä hetkellä kiinteistössä toimii vuokralla neljä yritystä: Lounaskahvila Kirsikka, käytettyjen autojen kauppa GTI X Cars, autovuokraamo Europcar ja sähköpyöräkauppa Electrobike.

”Vaikka nyt etsitään kahta vuokralaista, myös koko 6500 neliön kiinteistön myyminenkin on mahdollista.”

Jos kohde herättää kiinnostusta vuokraajissa tai ostajissa, kannattaa olla yhteydessä Jussi Mattilaan. ”Kanssamme voi sopia käynnin paikanpäälle. Näyttö sujuu joustavasti, sillä ehdimme 10 minuutissa esittelemässä tiloja Oulun keskustassa sijaitsevalta toimistoltamme.”

Muutostöiden laajuus sanelee sen, kuinka nopeasti uusi vuokralainen pääsee siirtymään uusiin tiloihin. Jos tarpeet ovat kohtuulliset, yritys pääsee tiloihin hyvinkin nopeasti.

”Muuttamaan pääsee nopeimmillaan noin kahdessa viikossa, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja ehdoista on sovittu”, Mattila arvioi.

Trevian Asset Management
Asset Manager Jussi Mattila
+358 50 307 5245
jussi.mattila@trevian.fi

Kiinteistön omistaa Agore Kiinteistöt.
Tutustu tarkemmin kohteeseen