Uskonyhteisöt: An­ka­ras­ta us­kon­yh­tei­sös­tä nuorena eronnut ou­lu­lais­läh­töi­nen nainen muis­tut­taa hen­gel­li­sen vä­ki­val­lan olevan rikos

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Luitko jo tämän: Hai­luo­toon suun­ni­tel­ta­vat sillat ja pen­ger­tie ovat to­teu­tu­mas­sa ilman min­kään­lais­ta va­lais­tus­ta

Kiek­ko­täh­ti Haa­ta­jan yl­lä­tys: ra­vin­to­loit­si­jak­si

Juha-Pekka Haatajan jääkiekkotaidot ovat kaikkien tiedossa, mutta hyökkääjä on tehnyt uuden aluevaltauksen. Haataja on nyt myös urheiluravintola Kentän ravintoloitsija.

Huippukiekkoilija Juha-Pekka Haataja häärii jatkossa myös urheiluravintola Kentän ravintoloitsijana. Torstaina mies otti tuntumaa kanansiipien valmistukseen.
Huippukiekkoilija Juha-Pekka Haataja häärii jatkossa myös urheiluravintola Kentän ravintoloitsijana. Torstaina mies otti tuntumaa kanansiipien valmistukseen.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kaudella 2012–2013 SM-liigan piste- ja maalipörssin voittaneen Juha-Pekka Haatajan jääkiekkotaidot ovat kaikkien tiedossa, mutta hyökkääjä on tehnyt uuden aluevaltauksen. Haataja on nyt myös urheiluravintola Kentän ravintoloitsija.

”En halua puhua rahasummista, mutta omistusosuuteni ravintolasta on yhtä iso kuin kolmella muulla omistajalla”, Haataja valottaa.

Haataja on pohtinut pitkään sopivia sijoituskohteita. Kun ovi ravintolamaailmaan aukesi, ei jääkiekkoilija epäröinyt ratkaisuaan puolta tuntia pitempään.

”Vuosien varrella syntyneestä, laajasta tuttavaverkostostani on varmasti hyötyä. Nyt pääsen hyödyntämään kontaktejani ja toimimaan itselleni tärkeiden asioiden parissa. Päätyöni on toki jääkiekko”, painottaa Haataja, joka palaa ensi kaudeksi todennäköisesti Kärppiin.