Käräjäoikeus: Ran­ta­ka­dun tu­li­pa­lo­jen sy­tyt­tä­jäk­si epäilty mies van­git­tiin Oulussa

Energiantuotanto: Ener­gia­jä­tit suun­nit­te­le­vat pump­pu­voi­ma­loi­ta tois­ten­sa naa­pu­riin Ke­mi­jär­vel­lä

Luitko jo tämän: Kah­dek­san kiin­nos­ta­vaa nimeä kertoo, ha­ke­vat­ko he Oulun kau­pun­gin­joh­ta­jak­si

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Kemissä työn­ha­ku kään­net­tiin pää­lael­leen: työn­te­ki­jä värvää nyt työn­an­ta­jia

Kemissä kokeillaan uudenlaista työllisyyskampanjaa, jossa työnhakutilanne on käännetty nurinperin.

Kemissä kokeillaan uudenlaista työllisyyskampanjaa, jossa työnhakutilanne on käännetty nurinperin. Kampanjassa työnhakijat esittelevät osaamistaan ja työnantajat pääsevät vaivattomasti löytämään motivoituneita työnhakijoita.

Ammattilaiset Areenalla -kampanja huipentuu rekrytointitilaisuuteen, jossa molemmat osapuolet kohtaavat. Tapahtumassa roolit käännetään päälaelleen, sillä työnhakijat toimivat esittelijöinä tarjoten omaa osaamistaan työnantajille.

Työnhakijoiden osaamiseen voi tutustua etukäteen osaajagalleriassa

Työllisyykampanjan aikana on otettu yhteyttä satoihin yrityksiin muun muassa piilotyöpaikkojen löytämiseksi. Rekrytointitilaisuuteen on ilmoittautunut tähän mennessä 40 työnhakijaa ja kolmisenkymmentä työnantajaa. 

– Olemme tyytyväisiä siihen, että saimme tämmöisen määrän osaajia ja työnantajia mukaan. Työnantajilta on tullut myönteistä palautetta esimerkiksi osaajagalleriasta, jossa on selkeästi esillä, minkälaista osaamista on tarjolla. Tulemme hyödyntämään jatkossakin osaajakortti- ja profiiliajattelua, jossa oma osaaminen kiteytetään muutamaan lauseeseen ja katsotaan osaamista eri näkökulmista, projektipäällikkö Hanna Alila Kemin työllisyys- ja elinvoimahankkeesta kertoo tiedotteessa.

Rekrytointitilaisuus järjestetään keskiviikkona kello 12–16 Kemin kulttuurikeskuksessa. Tilaisuus on kaikille avoin.