Tilaajille

Kaup­pu­ri 5 mars­sit­ti Ouluun pa­rem­mat ham­pu­ri­lai­set, joita myyvät nyt myös Social Bur­ger­joint ja moni muu – miten ham­pu­ri­lai­ses­ta tuli sa­lon­ki­kel­poi­nen?

Alussa olivat tomaatti, sipuli ja cheddar-viipale. Sitten tulivat tequila-pekonihilloke, bulgogi-kastike, sitruuna-tryffelidressing, umamimajoneesi ja avokado-chimichurri.

Alussa olivat tomaatti, sipuli ja cheddar-viipale. Sitten tulivat tequila-pekonihilloke, bulgogi-kastike, sitruuna-tryffelidressing, umamimajoneesi ja avokado-chimichurri.

Näinkin voisi hampurilaisen kehityksen tiivistää. Grillikioskien ja pikaruokaketjujen pitkäaikaisen perustuotteen ympärille on tällä vuosikymmenellä muodostunut oma uusi ruokakulttuurinsa. Siitä kielivät jo niin sanottujen parempien burgereiden täytteiden nimet, joista moni kuulostaa nakkikopin sijaan fine diningilta.