Keikat: Lava ei kes­tä­nyt Dream Thea­te­ria Oulussa – keikka pe­rut­tiin viime het­kel­lä tur­val­li­suus­syis­tä

Mäkihyppyperheen tarina: Ou­lu­lai­set Heikki ja Annukka Hau­ta­mä­ki panivat kaiken peliin, jotta heidän lap­sen­sa saivat ta­voi­tel­la mä­ki­hyp­py­unel­miaan

Luitko jo tämän: Kai­vin­ko­ne­kus­ki Juho Pakasen työ­vi­deot roh­mua­vat mil­joo­nia näyt­tö­ker­to­ja somessa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kauko Röyhkä ryö­pyt­tää ko­koo­mus­ta: ”Kan­sain­vä­li­nen su­per­mies unohti pie­ny­rit­tä­jät”

Muusikko Kauko Röyhkä kritisoi rajuin sanankääntein kokoomuksen nykylinjaa.

Muusikko Kauko Röyhkä kritisoi rajuin sanankääntein kokoomuksen nykylinjaa. Röyhkä sanoo Facebook-sivuillaan, että hän on heidän kanssaan samaa mieltä yrittämisen merkityksestä. Oikein muuta yhteistä näkemystä ei sitten löydykään.

– Tässä maailmassa on pakko yrittää, muuten käy huonosti. Mutta Kokoomus suosii rikkaita, veroparatiiseihin rahojaan piilottelevia nahjuksia. Tuloerojen kasvu on Kokoomuksen mielestä ok. Köyhät kyykkyyn ja mieluummin slummeihin asumaan. Rikkaille parhaat asuma-alueet, jotka ympäröidään aidoilla ja valvontakameroilla. Kokoomus ei piittaa myöskään ympäristöstä, kuten taannoinen soidensuojelukohu osoitti. Oikeus omistamiseen (ahneuteen) on tärkeintä, Röyhkä tykittää.

Heti perään Röyhkä jatkaa kokoomuksen suomimista uudella päivityksellä. Tällä kertaa maalitauluna on pääministeri Alexander Stubb:

– Kokoomuksessa on hyviäkin tyyppejä, kuten Ben Zyskowics (oikea kirjoitusasu Zyskowicz). Mutta Stubbin triathlonliberalismi oli puolueelle kohtalokas veto. Kansainvälinen supermies unohti pienyrittäjät, jotka ovat olleet Kokoomuksen selkäranka. "Työväenpuolueesta" tuli ökyrikkaiden puolue.

Röyhkän päivitykset Facebookissa:


 

JulkaisukäyttäjältäKauko Röyhkä (virallinen).

 

JulkaisukäyttäjältäKauko Röyhkä (virallinen).