Analyysi: Oulun jät­ti-in­ves­toin­nit kan­nat­taa tehdä vaikka ris­kil­lä

Oulu: Täh­ti­tor­nin kah­vi­lan tu­ki­muu­ri on vaa­ras­sa sortua

Varkaudet: Ruo­ka­var­kaat vievät aiempaa isompia saa­lii­ta, va­ras­hä­lyt­ti­met otettu apuun

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Kärp­pä­puo­lus­ta­ja Mikko Nie­me­län kausi päättyi HIFK-hyök­kää­jän tak­lauk­seen

Kärppäpuolustaja Mikko Niemelän kausi päättyi HIFK:n Micke-Max Åstenin taklaukseen.

Mikko Niemelä nähdään seuraavan kerran tositoimissa vasta ensi kaudella.
Mikko Niemelä nähdään seuraavan kerran tositoimissa vasta ensi kaudella.
Kuva: Joel Karppanen

Kärppien liigaviikko alkoi maanantaina tympeissä tunnelmissa.

Perjantain kuumassa HIFK-pelissä hyökkääjä Micke-Max Åstenin polvitaklauksesta loukkaantunut kärppäpuolustaja Mikko Niemelä sai tänään magneettitutkimuksen jälkeen tylyn tuomion: Niemelän kausi on paketissa.

Åsten sai tempustaan perjantain pelissä vain pikkukakkosen, mutta Liigan kurinpitodelegaatio määräsi HIFK-hyökkääjän lauantaina väliaikaiseen pelikieltoon ennen lopullista tuomiota, jota odotetaan viimeistään tiistaina.

Huttula jälleen pelikunnossa

Päivän positiivinen uutinen kärppäleirissä oli puolestaan puolustaja Joona Huttulan toipuminen pelikuntoon. Huttula pelaa tiistaina Kärppien A-junioreiden riveissä, kun oululaiset kohtaavat KalPan Kuopiossa.

Kärpillä on kevään ajan käytettävissä nyt yhdeksän puolustajaa, kun sekä Niemelä että Aleksi Mäkelä ovat loppukauden sivussa.

Oululaisjoukkue harkitsi tiettävästi viime viikolla siirtorajan viime metreille saakka täydentävänsä puolustajakalustoaan, mutta kiikarissa olleen pelaajan kanssa ei päästy ilmeisesti kaikkia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen.

Liigan kurinpitodelegaatio joutuu pesemään Kärppien ja HIFK:n viikonlopun kohtaamisten jälkipyykkiä muutenkin, sillä tiistaina odotetaan myös Juhani Tyrväisen tuomiota Kristian Vesalaiseen kohdistuneesta törkeästä poikittaisesta mailasta.