Mainos

Kärp­pä­kap­tee­ni uskoo, että työ­hy­vin­voin­tiin sat­saa­mi­nen kan­nat­taa

Idekon ideoima Paras itsestäsi -koulutus auttaa työntekijöitä löytämään itsestään vahvuuksia, joiden avulla pärjää tiukoissakin paikoissa. Yhteistyössä jääkiekkolegenda Lasse Kukkosen kanssa toteutettu koulutus on suunnattu kaikille Idekon myyjille. Ensimmäinen koulutuskierros on jo hyvässä vauhdissa, mutta mukaan ehtii vielä.

-

Kun Idekolta otettiin yhteyttä Kärppäkapteeni Lasse Kukkoseen, ja kysyttiin tämän kiinnostusta tulla kouluttamaan Idekon myyjiä, Kukkonen innostui heti. Häneen teki vaikutuksen se, että yritys oli valmis satsaamaan työntekijöiden hyvinvointiin niin isolla panostuksella. Hän tietää omasta kokemuksesta, että työssä jaksaminen ja työhyvinvointi ovat äärettömän tärkeitä siinä, miten ihminen pystyy onnistumaan työssään ja nauttimaan saavutuksistaan.

– Tämä oli Idekon puolelta tosi hieno mahdollisuus työntekijöille oppia oikeasti itsestään ja oppia saavuttamaan unelmansa ja tavoitteensa. Varsinkin näin korona-aikana olisi helppo vedota rajoituksiin ja siirtää tällaiset ylimääräiset asiat jonnekin tulevaisuuteen. Idekolla haluttiin kuitenkin sopeutua ja löytää tapoja ylläpitää tiimihenkeä ja hyvinvointia erityisesti näinä vaikeina aikoina.

Etänä, mutta yhdessä

Koulutus on tapahtunut kokonaisuudessaan verkon välityksellä, mutta Kukkonen on tyytyväinen siihen, miten osallistujat ovat sitoutuneet opetukseen. He ovat motivoituneita ja palaute on ollut hyvää.

– Mukana on juuri taloon tulleita ja jo pidempään myyntiä tehneitä. Koulutus on tuonut jokaiselle perspektiiviä ja auttanut heitä hioutumaan paremmin yhteen. Vaikka olemme etänä, yhdessä tekemisen nautinto on kasvanut.

Koulutus on suunnattu kaikille Idekon myyjille ympäri Suomea.

Kukkosen osuus koulutuksesta on auttaa työntekijöitä löytämään paras versio itsestään ja menestymään sitä kautta niin työssä kuin elämässä ylipäätään. Kukkonen ei anna valmiita ratkaisuja, vaan kannustaa ihmisiä löytämään omia keinoja ratkaista eteen tulevia ongelmia niin, että hän pystyy löytämään suoritusintoa ja nauttimaan työstään myös erilaisten paineiden keskellä.

Idekolla uskotaan, että kun yksilö voi hyvin, koko tiimi voi hyvin.

– Asiat, joita käymme osallistujien kanssa läpi, ovat joskus hyvinkin henkilökohtaisia. Miten voisin voida paremmin, oppia itsestäni ja siten nauttia myös työstäni enemmän. Mitä tavoitteita minulla on ja miten voisin saavuttaa ne. Monetkaan eivät ole tällaisia asioita pohdiskelleet aiemmin ja siellä on koettu aika suuriakin ahaa-elämyksiä, Kukkonen sanoo.

-

Ideko rekrytoi uusia myyjiä ja asiakaspalvelijoita

Ideko on kasvattanut myyntiään viimeisen vuoden aikana ja rekrytoi jatkuvasti lisää väkeä asiakaspalvelutiimiinsä. Seuraava koulutus polkaistaan käyntiin vielä ennen kesälomia, joten uudet työntekijät pääsevät heti mukaan etsimään parasta versiota itsestään.

Olitpa vanha tekijä tai vasta aloittelemassa uraasi, hae mukaan Idekon tiimiin!

Asiakasneuvojia 5 kpl – Hae paikkaa tästä!

Myyntiedustajia 2 kpl – Hae paikkaa tästä!

Mikäli keittiön uusiminen on ajankohtaista, osallistu 8000 euron keittiöremontin arvontaan tästä.

Ideko Suomi Oy
  • Ideko on oululainen keittiöremontteja toteuttava perheyritys, joka toimii valtakunnallisesti ympäri Suomen. 
  • Ideko työllistää yli 100 suomalaista työntekijää tuotannossa, myynnissä, suunnittelussa ja asennuksessa. 
  • Yritys viettää tänä vuonna 10-v juhlavuottaan. Tänä aikana yritys on toteuttanut yli 5000 keittiöuudistusta ympäri Suomen. 
  • Idekon toimintaa ohjaavia arvoja ovat ekologisuus, vastuullisuus ja kotimaisuus. 
  • Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Lahdessa, Espoossa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Espoossa ja Helsingissä.
  • Paras itsestäsi -koulutus toteutetaan yhteistyössä Idekon omien kouluttajien sekä jääkiekkolegenda Lasse Kukkosen kanssa.
  • Viisiportainen koulutus kuuluu jokaiselle Idekon myyjälle yrityksen seitsemässä eri toimipisteessä.