Pohde: Sai­raa­la­pää­tök­siin pet­ty­nyt Me­ri-Lap­pi pohtii eroa­van­sa Lapista ja liit­ty­vän­sä Poh­tee­seen

Festivaalit: Frozen People jär­jes­te­tään Nal­li­ka­ris­sa lauan­tai­na ke­li­olo­ja uhmaten

Tuhopoltot: Ran­ta­ka­dun tu­li­pa­lot uh­ka­si­vat taas ra­ken­nuk­sia, joiden puo­les­ta ou­lu­lai­set tais­te­li­vat vuo­si­kym­me­niä

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Kär­pil­tä iso jou­lu­lah­ja­säk­ki fa­neil­le: Suuri määrä jat­ko­so­pi­muk­sia julki, Kuk­ko­nen ja Pyörälä jat­ka­vat – tässä on jouk­kueen runko seu­raa­val­le kau­del­le

Kärppien tiistaina julkaisemista jatkoista varmasti kovimmat nimet ovat hyökkääjä Mika Pyörälä ja puolustaja Lasse Kukkonen.

Kärppien tiistaina julkaisemista jatkoista varmasti kovimmat nimet ovat hyökkääjä Mika Pyörälä ja puolustaja Lasse Kukkonen (kuvassa). Kalevan tietojen mukaan Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen ensi kaudesta myös 33-vuotiaan kanadalaispuolustaja Shaun Heshkan kanssa.
Kärppien tiistaina julkaisemista jatkoista varmasti kovimmat nimet ovat hyökkääjä Mika Pyörälä ja puolustaja Lasse Kukkonen (kuvassa).
Kärppien tiistaina julkaisemista jatkoista varmasti kovimmat nimet ovat hyökkääjä Mika Pyörälä ja puolustaja Lasse Kukkonen (kuvassa).
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kärpät paukutti Raksilan tiistai-illan Ilves-pelin keskelle isoja uutisia jatkosopimuksista.

Kärppien tiistaina julkaisemista jatkoista varmasti kovimmat nimet ovat hyökkääjä Mika Pyörälä ja puolustaja Lasse Kukkonen.

Pyörälä jatkaa Kärpissä uuden sopimuksensa myötä ainakin kevääseen 2021 asti. 37-vuotias hyökkääjä on viiden Suomen mestaruuden mies Kärpistä ja lisäksi maailmanmestari keväältä 2011.

Puolustaja Lasse Kukkonen on juhlinut Suomen mestaruutta Kärpissä neljällä kaudella – viimeksi viime keväänä, kun hän kapteenina nosti mestaruusmaljan ilmaan. Kukkonen on myös pitkäaikainen maajoukkuesoturi, ja hän oli voittamassa maailmanmestaruutta Bratislavassa vuonna 2011. Kukkosen tuore sopimus kestää kauden 2019-2020 loppuun.

Kalevan tietojen mukaan Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen ensi kaudesta myös 33-vuotiaan kanadalaispuolustaja Shaun Heshkan kanssa.
Kalevan tietojen mukaan Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen ensi kaudesta myös 33-vuotiaan kanadalaispuolustaja Shaun Heshkan kanssa.
Kuva: Peura Pekka

Hyökkääjä OttoKarvinen jatkaa Kärpissä uuden sopimuksensa myötä kevääseen 2021 saakka. Pääkaupunkiseudulta lähtöisin oleva 28-vuotias hyökkääjä pelaa nyt toista kauttaan Kärpissä.

MiskaHumalojalle Kärpät sorvasi jatkosopimuksen kevääseen 2020 saakka. Pyhäjärveltä lähtöisin oleva 27-vuotias hyökkääjä raivasi tiensä Kärppiin Mestiksen ja Kajaanin Hokin kautta. Kärppien liigajoukkueeseen Humaloja nousi kaudella 2015-2016.

Kokenut JariSailio puolestaan jatkaa Kärpissä ainakin kevääseen 2020 asti. Likaista työtä illasta toiseen raatava hyökkääjä liittyi Kärppiin kesken kauden 2015-2016.

Hyökkääjä MichalKristof ja Kärpät sopivat nykyisen sopimuksen option käyttämisestä. Sopimus pitää hyvää kautta pelaavan slovakialaisen Oulussa ainakin kauden 2019-2020 loppuun.

Tshekkiläinen RadekKoblizek solmi Kärppien kanssa jatkosopimuksen kauden 2019-2020 loppuun saakka. 21-vuotias hyökkääjä on pelannut Kärpissä jo juniorijoukkueissa. Koblizek on päässyt haistelemaan pääsarjavauhtia jo kolmella aiemmallakin kaudella, mutta varsinaista läpimurtokauttaan hän pelaa nyt.

28-vuotias peruspakki MikkoNiemelä puolestaan jatkaa Kärpissä ainakin seuraavat kaksi kautta. Kärppien oma kasvatti pysyy Oulussa siis ainakin kevääseen 2021 saakka.

Nuori hyökkääjä TinoMetsävainio solmi Kärppien kanssa sopimuksen kevääseen 2021 asti. Metsävainio on noussut edustusjoukkueeseen Kärppien juniorijoukkueiden ja Mestiksen kautta.

Tulevaisuuden lupauksiin kuuluu 21-vuotias hyökkääjä Julius Hermonen, joka on tähän asti hakenut kokemusta miesten tasolta lähinnä Mestiksestä. Kärppäkasvatti Hermosen sopimuksessa ollut optio pitää nuorukaisen seurassa ainakin kauden 2019-2020 loppuun

Lisäksi Kalevan tietojen mukaan Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen ensi kaudesta myös 33-vuotiaan kanadalaispuolustaja Shaun Heshkan kanssa. Heshka pelaa Kärpissä nyt kolmatta kauttaan ja on kuulunut koko sen ajan joukkueen avainpuolustajiin.

18.12 kello 21.28: Lisätty Shaun Heshkan jatkosopimuksesta kertova kohta.