Kär­pil­le maukas vie­ras­voit­to Kou­vo­las­ta Aal­to­sen ja Pyö­rä­län maa­leil­la, katso ottelun rat­kai­su­het­ket

Kärpät nappasi kaakonkiertueeltaan täydet kuusi pistettä, kun perjantain SaiPa-voiton jatkoksi oululaiset kukistivat lauantaina KooKoon maalein 1–2.

Mika Pyörälä oli yksi Kärppien onnistujista lauantain pelissä.
Mika Pyörälä oli yksi Kärppien onnistujista lauantain pelissä.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kärpät nappasi kaakonkiertueeltaan täydet kuusi pistettä, kun perjantain SaiPa-voiton jatkoksi oululaiset kukistivat lauantaina KooKoon maalein 1–2. Voitto oli Kärpille arvokas runkosarjan voittoa ajatellen, sillä Tappara hävisi lauantain kierroksella HPK:lle. Näin ollen Kärppien sarjajohto on seitsemän pistettä, kun runkosarjaa on jäljellä joukkueesta riippuen seitsemästä yhdeksään ottelua.

Katso ottelun huippuhetket:

Kärpät voitti KooKoon lauantaina pelatussa liigaottelussa maalein 1–2.
Video: Telia

Kärpät sai otteluun vahvan alun ja lukuisten epäonnistuneiden maalintekoyritysten jälkeen avausmaalin laukoi 11 minuutin pelaamisen jälkeen Juhamatti Aaltonen. Osuma oli taiturihyökkääjälle ensimmäinen Kärpissä hänen paluunsa jälkeen.

KooKoo sai kiekon avauserässä kertaalleen Kärppien maaliin, mutta kärppävalmentaja Mikko Manner haastoi tuomion, ja osuma mitätöitiin videotarkistuksen jälkeen. Tuomarien tulkinnan mukaan maalivahdin alueella päivystänyt isäntien Patrik Puistola esti Patrik Rybarin torjuntatyöskentelyn.

KooKoo tuli tasoihin toisen erän viimeisillä sekunneilla Libor Sulakin tulisella lyöntilaukauksella.

Kärpät palasi kuskin paikalle kolmannen erän alussa Mika Pyörälän osuttua Mikko Niemelän esityöstä.

Kokeneen hyökkääjän maali jäi ottelun viimeiseksi, kun vierasjoukkue puolusti lopussa KooKoon loppurynnistykset tuloksettomiksi.