Kärpät vastasi fanien vaa­ti­muk­seen ja jär­jes­ti kan­nat­ta­jil­le pa­rem­pia paik­ko­ja Rak­si­lan jää­hal­lis­ta – ”Ei täysin sitä mitä toi­voim­me, mutta hyvä pa­ran­nus”

Kärppien ja seuran kannattajaryhmien väliseen neuvotteluun kannattajakatsomon sijainnista Raksilan jäähallissa on löytynyt sopuratkaisu.

Kärppien ja seuran kannattajaryhmien väliseen neuvotteluun kannattajakatsomon sijainnista Raksilan jäähallissa on löytynyt sopuratkaisu.

Kärpät siirtää vajaat toistakymmentä kausikorttilaista uusille paikoille ja laajentaa fanikatsomoa hieman keskemmäs päätyä. Istumapaikkoja leventyneen fanikatsomon alle jää yhteensä vajaat neljäkymmentä.

– Lopputulos ei ollut täysin se, mitä toivoimme, mutta kuitenkin hyvä parannus nykytilaan nähden, kannattajaryhmä Poromafia kertoo Facebookissa.

Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkusen mukaan uusia seisomapaikkoja syntyy päätyyn noin sata.

–Alta pois siirtyneet kausikortin omistajat ottivat tämän ihan asiallisesti vastaan ja kaikille löytyi uusi paikka samasta katsomonosasta. Osa sai jopa vanhaa paikkaansa paremman paikan, Virkkunen taustoittaa.

Toimitusjohtaja kalkuloi muutoksen taloudellisen yhteisvaikutuksen olevan Kärpille karkeasti noin 10000 – 20000 euron luokkaa.

–Lähtökohta meillä oli auttaa faneja. Taloudellista vaikutusta on tietysti vaikea mitata, sillä jos porukkaa tulee halliin enemmän, voi oheismyyntikin kasvaa. Absoluuttisesti puhtaasti rahassa mitattuna tässä varmasti kuitenkin hävitään.

Kärpät toivoo lisääntyneen kannattajakatsomokapasiteetin näkyvän myös fanikausikorttien myynnissä.

–Sovimme fanien kanssa, että jos saavat porukkaa kasvatettua niin järjestämme jotain pientä kompensaatiota heidän toimintaansa seuran puolelta, Virkkunen päättää.