Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Kärpät kiristi kriisin kes­kel­lä vyötä jät­tä­mäl­lä hyök­kää­jän sekä puo­lus­ta­jan hank­ki­mat­ta – Pe­so­sel­le ei tar­jot­tu jat­ko­so­pi­mus­ta, Kuk­ko­sel­le ja Pul­ju­jär­vel­le ovi raol­laan

Oulun Kärpät aloittaa valmistautumisen liigakauteen 2020-2021 pääsiäisen jälkeen. Ennen aikojaan päättyneen kauden päätteeksi pelaajien lakisääteinen kolmen viikon loma on ohi.

Urheilumaailma on muun maailman tapaan edelleen päälaellaan koronakriisin johdosta, eikä normaaliin päiväjärjestykseen paluusta ole vielä edes valistuneita arvauksia. Epätietoisuuden ilmapiirissä urheiluseurojen on kuitenkin yritettävä valmistautua tulevaan parhaansa mukaan.

Oulun Kärpät aloittaa valmistautumisen liigakauteen 2020-2021 heti pääsiäisen jälkeen. Ennen aikojaan päättyneen kauden päätteeksi pelaajien lakisääteinen kolmen viikon loma on ohi. Tiistaina edessä on paluu sorvin ääreen siinä määrin kuin se nykytilanteessa on mahdollista.

– Valmennuksen kanssa olemme jo työstäneet pelitapaan liittyviä asioita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.