Tilaajille

Kärpät kiristi kriisin kes­kel­lä vyötä jät­tä­mäl­lä hyök­kää­jän sekä puo­lus­ta­jan hank­ki­mat­ta – Pe­so­sel­le ei tar­jot­tu jat­ko­so­pi­mus­ta, Kuk­ko­sel­le ja Pul­ju­jär­vel­le ovi raol­laan

Oulun Kärpät aloittaa valmistautumisen liigakauteen 2020-2021 pääsiäisen jälkeen. Ennen aikojaan päättyneen kauden päätteeksi pelaajien lakisääteinen kolmen viikon loma on ohi.

Urheilumaailma on muun maailman tapaan edelleen päälaellaan koronakriisin johdosta, eikä normaaliin päiväjärjestykseen paluusta ole vielä edes valistuneita arvauksia. Epätietoisuuden ilmapiirissä urheiluseurojen on kuitenkin yritettävä valmistautua tulevaan parhaansa mukaan.

Oulun Kärpät aloittaa valmistautumisen liigakauteen 2020-2021 heti pääsiäisen jälkeen. Ennen aikojaan päättyneen kauden päätteeksi pelaajien lakisääteinen kolmen viikon loma on ohi. Tiistaina edessä on paluu sorvin ääreen siinä määrin kuin se nykytilanteessa on mahdollista.

– Valmennuksen kanssa olemme jo työstäneet pelitapaan liittyviä asioita. Alkuvaihe hoidetaan etävalmennuksella. Jokaiselle pelaajalle tulee henkilökohtainen suunnitelma valmistautumiseen, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho taustoittaa.