Karina Kuk­ko­sen hyvä kiri ei riit­tä­nyt Aust­ra­lias­sa – "Kenttä oli yksi ka­peim­mis­ta ja haas­ta­vim­mis­ta, millä olen pe­lan­nut"

Oulun Golfkerhon Karina Kukkosen mainio toinen päivä ei riittänyt jatkokierroksille Australiassa LET:n toisena päivänä.

Oulun Golfkerhon Karina Kukkonen ei päässyt jatkokierroksilla Australiassa LET:n toisena päivänä. Arkistokuva.
Oulun Golfkerhon Karina Kukkonen ei päässyt jatkokierroksilla Australiassa LET:n toisena päivänä. Arkistokuva.
Kuva: Moilanen Jukka-Pekka

Oulun Golfkerhon Karina Kukkosen mainio toinen päivä ei riittänyt jatkokierroksille Australiassa LET:n toisena päivänä. Kukkonen paransi peliään huomattavasti, ja jos avauspäivänä pitkät par-vitosen olivat vaikeita, niin nyt hän selvitti ne kaikki ongelmitta. Kukkosen päivän tulos oli 73 (+1), mutta jatkoon olisi tarvittu vielä kaksi lyöntiä parempi tulos.

Kukkonen teki viisi bogia par-nelosilla ja päivän neljä birdietä tulivat kahdella pitkällä par-vitosella ja kahdella par-nelosella. Kahden päivän kokonaistulos 151 (+6) riitti jaettuun sijaan 78.

– Kenttä oli yksi kapeimmista ja haastavimmista, millä olen pelannut. Edellisellä viikolla oli draivien kanssa vaikeuksia, mutta sain ne korjatuksi. Tänään oli cutiin mahdollisuuksia, mutta kahden viimeisen reiän putit jäivät 5 senttiä liian lyhyiksi. Jäin juuri kaksi lyöntiä rajasta, Kukkonen harmitteli.

Kukkonen sai vatsapöpön maanantaina ja sekin toi omat haasteensa peliin.

– Se samoin kuin jalka pitää saada kuntoon ennen seuraavaa peliä, joka on ilmeisesti Etelä-Afrikassa maaliskuun puolessa välissä, Kukkonen raportoi Australiasta.

Suomalaisista parhaiten pelasivat Sanna Nuutinen ja Noora Komulainen, jotka ovat molemmat sijalla 31 tuloksillaan 146 (+2). Nuutisen perjantain tulos oli hyvä 71 (-1).

Kilpailun johtoon siirtyi Belgian Manon de Roey, jonka hurjasteli perjantaina tuloksen 64 (-8) lyöntiä ja on kahden lyönnin karkumatkalla.

Kilpailut päättyvät sunnuntaina neljänteen kierrokseen.