Karina Kuk­ko­nen hyvissä ase­mis­sa Ladies Tourin fi­naa­li­kar­sin­nois­sa

Oulun Golfkerhon Karina Kukkonen pelasi hienon avauspäivän Espanjan Murciassa alkaneissa European Ladies Tourin finaalikarsinnoissa keskiviikkona.

Oulun Golfkerhon Karina Kukkonen pelasi hienon avauspäivän Espanjan Murciassa alkaneissa European Ladies Tourin finaalikarsinnoissa keskiviikkona. Kukkosen tulos 72 (+1) riitti jaettuun sijaan 20. Matkaa kärkeen Sveitsin Morgane Metraux'hon jäi neljä lyöntiä.

– Lyönti oli hyvin hallinnassa ja sain paljon hyvin puttipaikkoja, mutta kaikki eivät uponneet. Kaksi birdietä tuli alta metristä ja yksi kolmesta metristä, parhaana suomalaisena pelaava oululainen kertoi.

Kierroksen alku oli kaikkea muuta kuin lupaava. Kymppiväylältä aloittanut Kukkonen leipoi peräti kolme puttia ja teki bogin.

– Pelkäsin putata, mutta kun lyönti toimi hyvin, itseluottamus kasvoi. Sadetta ei onneksi tullut ennusteista huolimatta, mutta tuuli oli aika kova, Kukkonen jatkoi.

Viime lauantaina päättyneen alkukarsinnan jälkeen Kukkonen piti sunnuntaina vapaata ja keskittyi kropan huoltoon kaksi päivää.

– Olen luottavainen jatkopäiviin, eikä lyöntiin tarvitse tehdä korjauksia.