Kaleva jaetaan Postin lakon aikana var­hais­ja­ke­lus­sa nor­maa­lis­ti, mutta vii­väs­tyk­siin kan­nat­taa va­rau­tua – Postin jakelun pii­ris­sä ole­vil­le lehti tulee vii­kon­lo­puk­si

Postin lakko vaikuttaa myös osaan Kalevan tilaajista.

Myös Kalevan varhaisjakelualueilla on hyvä varautua siihen, että lehti tulee normaalia myöhemmin.
Myös Kalevan varhaisjakelualueilla on hyvä varautua siihen, että lehti tulee normaalia myöhemmin.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Postin lakko vaikuttaa myös osaan Kalevan tilaajista.

Kaleva tulee sen omilla varhaisjakelualueilla normaalisti, mutta Postin jakelun piirissä oleville tilaajille lehteä ei jaeta viikonloppua lukuun ottamatta. Postin jakelun piirissä noin 7–8 prosenttia Kalevan tilaajista arkisin. 

– Perjantain Kaleva jaetaan lauantain lehden mukana. Viikonloppuna eli lauantaina ja sunnuntaina lehdet tulevat normaalisti, kertoo Kaleva Oy:n paino- ja jakelujohtaja Janne Koski.  

Arkisin tilaajat voivat hakea päivän lehdet Kalevan asiakaspalvelusta Oulussa Solistinkadulta ja muilla paikkakunnilla aluetoimipisteistä, kuten Oulaisissa Pyhäjokiseudun, Kuusamossa Koillissanomien, Rovaniemellä Lapin Kansan tai Pudasjärvellä Iijokiseudun toimipaikoista.

– Niihin järjestetään noutopisteet, josta voi hakea maakuntalehtiä ja paikallislehtiä.

Koski toivottaa malttia Kalevan tilaajille. Heidän on myös varhaisjakelualueilla hyvä varautua siihen, että lehti tulee normaalia myöhemmin.

Näköislehdet pääsee lukemaan verkossa normaalisti joka päivä omilla tunnuksillaan, jotka jokaisella tilaajalla ovat. 

Kaikkiin Kalevan tilauksiin kuuluu digilukuoikeus, jolla pääsee verkossa lukemaan näköislehteä ja muita tilaajasisältöjä, kuten tähtijuttuja.

Näköislehden voi lukea myös eKaleva-sovelluksella. Digilukuoikeuden saa ilmaiseksi rekisteröitymällä eli luomalla Kaleva-tilin.

Rekisteröitymiseen tarvitset voimassa olevaan Kalevan tilaukseen liittyvän asiakasnumeron ja käytössä oleva sähköpostiosoitteen.

Tietoa ja opastusta Kaleva-tilin tekemiseen ja sovelluksen käyttöönottoon löydät täältä.

Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa osoitteessa asiakaspalvelu@kaleva.fi tai puhelinnumerossa 08-5377610.