Koronarajoitukset: Ko­ro­na­toi­met päät­ty­vät Suomen ra­joil­la per­jan­tai­na

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Mainos: Kaleva Digin ke­sä­tar­jous: 17,90 € 3kk, vain tänään.

Kah­des­sa vuo­des­sa kaikki muuttui

Muodin huipulle -kilpailuun osallistuminen mullisti vaate-suunnittelija Katri Niskasen elämän monella tavalla. Kaikki tapahtui ryminällä ja yhtä aikaa. Katri Niskanen valmistui vaatesuunnittelijaksi Lahden muotoiluakatemiasta, muutti Helsinkiin ja vuokrasi Punavuoresta työhuoneen. Samaan aikaan hän suunnitteli vaatteita Muodin huipulle -sarjan kuvauksissa.

Katri Niskanen syntyi Oulussa ja asui Tuirassa elämänsä ensimmäiset viisi vuotta. ”Muistan esimerkiksi Tuiran lähikaupan ja pitserian sekä päiväkerhon, jota kävin.”
Katri Niskanen syntyi Oulussa ja asui Tuirassa elämänsä ensimmäiset viisi vuotta. ”Muistan esimerkiksi Tuiran lähikaupan ja pitserian sekä päiväkerhon, jota kävin.”

Kaikki tapahtui ryminällä ja yhtä aikaa. Katri Niskanen valmistui vaatesuunnittelijaksi Lahden muotoiluakatemiasta, muutti Helsinkiin ja vuokrasi Punavuoresta työhuoneen. Samaan aikaan hän suunnitteli vaatteita Muodin huipulle -sarjan kuvauksissa.

Sarja nähtiin televisiossa seuraavana syksynä.

"Osallistuin kilpailuun hetken mielijohteesta. Lähetin hakemukseni muistaakseni viimeisenä mahdollisena iltana."

Muodin huipulle -sarja antoi Niskaselle uusia ystäviä ja tärkeitä kontakteja.

"Sarjan teko oli henkisesti kasvattavaa ja opettavaista, sillä pääsin rikkomaan rajojani ja kyseenalaistamaan aiempia ajatuksiani. Olin valtavan yllättynyt, kun voitin haasteita. En ollut arvannut, mihin kaikkeen pystyn."

Lue lisää tiistain Kalevasta!