Yleisurheilu: Mün­che­nin EM-päi­vä­kir­ja: Kaksi co­la­juo­maa? 13 euroa, bitte

Pääkirjoitus: Salman Rush­dien puu­ko­tus avaa ikävän näkymän eteen­päin

Jukka Takalo ja yk­si­näis­ten illat

Aknestikin laulaja-lauluntekijä Jukka Takalo veti soololevynsä ilmestymisen jälkeen mahdollisimman suuri eleiseltä kuullostavan Total Solo Experience keikkaputken.

Aknestikin laulaja-lauluntekijä Jukka Takalo veti soololevynsä ilmestymisen jälkeen mahdollisimman suuri eleiseltä kuullostavan Total Solo Experience keikkaputken, mutta käytännössä liikuttiin melkein perinteisessä trubaduurihengessä, ainakin hänen itsensä mukaan.

Nyt työn alle tulevat Yksinäisten illat. "Kyseessä ovat Helsingissä Kalliossa, yhdessä baarissa, jonka nimi on Kuudes linja, järjestettävät pienimuotoiset keikkaillat, joissa minä olen aina mukana ja muut esiintyjät vaihtuvat. Ensimmäinen pidettiin 28.3. ja katsotaan nyt kauanko menestystä kestää ja jos sitä tulee, ei mikään estä jopa idean tuomista muuallekin maahan."

Kuudetta vuotta Helsingin seudulla majaillut Takalo kertoo myös, että muutto takaisin pohjoiseen on usein mielessä. "Eihän tässä ole oikeastaan muuta syytä ollut täällä olla kuin avovaimon työ", hän summaa.