Mainos

Ju­han­nuk­sen ruo­kap­lat­te­rit

Grillaus kuuluu Juhannuksen viettoon kuin sinappi makkaraan! Juhannuksena pöytä saa luvan kanssa notkua herkuista. Silloin ei nuukailla, vaan grilli ladataan täyteen sesongin ja oman alueen parasta!

Kasvishovin Oulussa valmistetut majoneesit viimeistelevät kasviksista, lihasta, kalasta ja juustoista valmistuvat grilliplatterit! Platteri kootaan ruokapöydän keskelle, josta jokainen voi valita lautaselleen meluista syötävää.

Katso alta vinkkimme kolmen kesäisen platterin kokoamiseen tai tee ne kaikki!

Chilimajoneesi platteri

-

Chilimajoneesin kanssa sopivat grillattu varhaiskaali, ananas, varsiparsakaali, broileri, halloumi sekä ravunpyrstöt.

Tuotelinkki: Kasvishovin Chilimajoneesi

Hovin Blue Majo platteri

-

Aura®juustoisen Hovin Blue Majon kanssa himotun hyvän liiton muodostavat wingsit, grillatut kasvikset, hampurilaiset sekä erilaiset dipattavat kuten lohkoperunat, uuden sadon porkkana ja kurkku. 

Tuotelinkki: Hovin Blue Majo

Valkosipulipikkelssi platteri

-

Vanha kunnon Valkosipulipikkelssi sopii oululaisten mielestä lähes kaikkeen. Parhaimmillaan pikkelssi on perinteisten kesäruokien kyljessä, joita ovat tietysti graavilohi, kärkkäri, erilaiset pihvit, varhaisperunat ja nippusipulit!

Tuotelinkki: Kasvishovin Valkosipulipikkelssi

Taianomaista keskikesän juhlaa kaikille Kasvishovin kavereille! Nautitaan Suomen suvesta ja sen tarjoamista antimista!