Taide: Ou­lu­lai­nen Elsi Tau­riai­nen jul­kai­si maa­laus­vi­deon ja sai 100 000 seu­raa­jaa

Neuvottelutaito: Oulun po­lii­sin neu­vot­te­lu­ryh­män vetäjä kertoo tiu­kim­mat ti­lan­teen­sa

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Joonas Dons­koin Co­lo­ra­do joutui tu­ka­laan ti­lan­tee­seen – kausi kat­kol­la varhain tiis­tai­aa­mu­na

Joonas Donskoin ja Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche koki kolmannen tappion Dallas Starsille NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella

Joonas Donskoin Colorado pelaa seuraavan ottelun selkä seinää vasten.
Joonas Donskoin Colorado pelaa seuraavan ottelun selkä seinää vasten.
Kuva: Avalanche

Joonas Donskoin ja Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche koki kolmannen tappion Dallas Starsille NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Sarjan neljännen kamppailun lukemin 5–4 voittanut Dallas johtaa ottelusarjaa voitoin 3–1.

Dallas näytti menevän ottelussa menojaan heti avauserässä, kun John Klingberg, Radek Faksa ja Jamie Benn mättivät isännät jo kolmen maalin karkumatkalle. Roope Hintz ja Miro Heiskanen kuittasivat syöttöpisteet 2–0-osumaan.

Colorado tuli toisessa erässä maalin päähän, mutta Dallas iski kaksi pikamaalia ennen päätöserän puoliväliä: ensin Hintz osui ylivoimalla ja heti perään Denis Guryanov tasakentällisin.

Coloradon Rantanen kirjautti syöttöpisteen joukkueensa toiseen maaliin. Rantanen johtaa suomalaisten pistepörssiä ja on liigan pistepörssissä kolmantena tehoin 5+11=16. Myös Heiskanen keikkuu pistepörssin kärkipaikoilla tehoin 3+13. Hän rikkoi Starsin puolustajien yhden pudotuspelikauden piste-ennätyksen.

Donskoi on iskenyt kymmenessä ottelussa kolme maalia ja antanut kolme syöttöä.