Joukkoliikenne: Oubus käyttää tuu­raa­jia, jotka tekevät vuoroja ilman työ­so­pi­mus­ta

Pohteen säästöt: Liminka me­net­tää ter­veys­kes­kuk­sen

Luonto: Kii­min­gis­tä löytyi täysin tun­te­ma­ton sie­ni­la­ji

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Jo­kai­sel­la on oikeus lä­hi­pal­ve­lui­hin

Olen 38-vuotias kolmen lapsen äiti ja yrittäjä sekä aluevaaliehdokas Valta kuuluu kansalle -puolueessa. Lähdin puolueeseen mukaan aluksi vaaliasiamiehen tehtävissä. Tarkoituksenani oli innostaa mukaan myös uusia ehdokkaita puolueen tukijäsenistä, ja sain viisi muutakin mukaan innostettua Oulun lähialueelta.

Koska paikallisyhdistyksiä ei vielä ole muodostunut, koen myös tärkeäksi puolueen kannattajien verkostoitumisen ja toisensa löytämisen niin, että saataisiin paikallisyhdistyksiä muodostumaan myös tänne Pohjois-Pohjanmaan vaalipiirin alueelle. Ja kannattajajäseniä löytämään paikalliset samoin ajattelevat ihmiset.

Oma vaaliteemani on näissä maakuntavaaleissa ”jokaisella on oikeus”. Oikeuksien pitää säilyä pandemiasta huolimatta. Perusoikeuksien ja lähipalveluiden tulisi säilyä meillä jokaisella, ja palvelut pitäisi tuottaa niin, että terveyspalvelut ja pelastuspalvelut ovat lähellä asiakasta. Sekä turvata myös ehdoton oikeus niiden käyttöön. Vaaliehdokkaista saa lisätietoa vaalikoneiden kautta ja kysymällä rohkeasti.

Eini Fält

aluevaaliehdokas, Valta kuuluu kansalle

Pyhäntä

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.